Yleensä teen vain yhden käsityön kerrallaan, ja aina loppuun asti, kunnes alan seuraavan. Tämä paita oli kuitenkin jäänyt kesken, etu- ja takakappale oli tehty valmiiksi.
Tekaisin hihat ja kauluksen (ja kauluksen pariinkin kertaan...)

499182.jpg

Malli:   Garnstudion ilmaismalli vähän muutettu
Lanka: Online Linie 76 Cup n. 500g (ei punnittu)
Puikot: 7mm

Hihoja vähän muutin, en halunnut vetoketjuja hihaan ja tein ne tasona. Lisäksi kaulusta oli pakko muuttaa. Alkuperäinen ei näyttänyt ollenkaan samalta kuin mallin kuvassa, eikä tuo näytä vieläkään samanlaiselta. En tiedä pitäisikö se vielä purkaa... En ole tuohon täysin tyytyväinen. Muistaakseni en kuitenkaan ole muuttanut etu- ja takakappaleita joten en ymmärrä miten tuo kaulus on niin erinäköinen (vaikkakin jätin sen rimpsun pois mikä pitäisi tehdä viimeisenä). Tosin olen neulonut nuo etu- ja takakappaleet varmaan vuosi sitten, ja muistiin ei ole siis luottaminen.
No, tässä tulemme taas siihen että kerrankin kun neulon itselleni, niin ei tule hyvä. Sen takia itselleni en teekään niin paljon neuleita, koska minusta ne eivät onnistu. En tiedä johtuuko tämä pelkästään kriittisyydestä itseäni kohtaan, koska muiden neuleet ovat aina sopivia ja mallin mukaisia?!?!?

Pääsiäisen kunniaksi kevätnuha on saapunut luokseni.
Nenä on ihan tukossa koko ajan, kurkku tuntuu hiekkapaperilta ja olo ihan kauhea.. Allergiaa epäilin ensin mutta ei, tavallista kevätnuhaa on. Mutta eiköhän se tästä... En olekaan ollut pitkään aikaan flunssassa...

Oikein hyvää pääsiäistä kaikille!