Tänään olen etsinyt vimmatun lailla akvaarion pumppua. Meillä on noin 200 litrainen akvaario joka ei ole ollut toiminnassa viiteen vuoteen, joten kun näin ilmoituksen että eläinsuojeluyhdistys ottaa vastaan akvaarion, soitin sinne ja kerroin että voin luopua omastani.. No kaikki muut osat ovat löytyneet, paitsi uusi pumppu.. Sen ostin vähän ennen kuin laitettiin akvaario pois. Lisäksi meinasin myydä ko. pumpun, joten se selittänee miksi juuri se on hukassa, ja totaalisen eri paikassa kuin nuo muut vempeleet..

No pumppu on siis edelleen kadoksissa, enkä voi enää ymmärtää missä se on.. Löysin kuitenkin jotain muuta penkoessani paikkoja...

484849.jpg

Se on sirdar yo-yosta tehty jakku, sen etu- ja takakappaleet

484851.jpg

Ehkäpä hihakuva kertoo sen miksi työ on jäänyt kesken. Miten inhoankaan noita niin käteviä itsestäänraidoittuvia lankoja.. Mutta oma vika, mitäs en katsonut että raidoitus menee suurinpiirtein samaan tahtiin... Loput Yo-Yo langasta on jo myyty pois, tämä siis joutaa suoraan roskiin. Enkä oikeastaan tykkää tosta langasta yhtään, vähän tuollainen kova lanka...

Zetor ei suostu kanssani yhteistyöhön. Olen jälleen purkanut kaiken aikaiseksi saadun. En saanut mitään tolkkua kuviosta, ja loppujenlopuksi silmukkaluvutkaan eivät vastanneet, enkä tiedä missä tein virheen... Pitänee etsiä suosiolla helpompi kuvio.. Tai sellainen malli missä on selkeä kuvio joka on helposti hahmoteltavissa.

484852.jpg

Siniset kukat ovat nupulla jo. Noista kukista tulee sellainen kissankellomainen kun avautuvat, kylläkin tosi pienet kukat (kasvikin on tosi pieni). Narsissit eivät ole vielä kukassa..