En ole vieläkään oikein neulonut yhtään mitään.
Olkapää alkaa olla paremmassa kunnossa mutta joku tyhjien puikkojen syndrooma vaivaa. Peppi halusi ehdottomasti kaulahuivin, kun en kuulemma hälle ikinä neulo mitään. Ehdotin kettuhuivia, mutta alustavasti neiti halusi värikkään huivin. Nyt ilmeisesti kuitenkin mahdollisesti kettuhuivikin kävisi.

Pari neuletta valmistui ennen neuletaukoa.

wurm%20pink-normal.jpg

Malli: Olisko Wurm???? yhdeksäs....
Lanka: Dropsin extra fine merino yhteensä 146g
Puikot: 3,5mm ja 4mm addit

Mitäpä tästä sanoisi enää. Mun on pakko neuloa itelleni vielä yks, koska ostin uuden talvitakin ja mullon ihan loistava väri-idea. Tätä neulottiin pääasiassa junassa Porin reissulla. Oli kiva käydä nuoruusmaisemissa hyvän ystävän tykönä.

appi%20slopes%201-normal.jpg

Malli: Appi Slopes pienin muutoksin
Lanka: Drops Extra fine merino 92g
Puikot: Addi 3,5mm (en ole ihan satavarma, mutta luulen näin)

Muutokset: Joustinta 0,5cm lisää ja 1cm sileätä lisää koska Jarno halusi pipon niin että se varmasti peittää korvat. Tästä tulikin ihan täydellinen ja Jarno on kovasti tykännyt tästä.
Myöhästynyt joululahja tämäkin :)

Läpän malli on täydellinen ja oli helppo tehdä tuo läppä kun oli malli ohjeessa. Yleensähän noissa sanotaan että tee läppä ja laita se paikoilleen, mutta yleensä on vaan että jaahah minkäslainen läppä ja minkä pitunen ja muotonen, mutta tässä on piirros mukana ja toimii todellakin.

appi%20slopes%202-normal.jpg

Tykkäsin kavennuksista :)
Mä sitten rakastan merinoa!

Nyt pitäisi ottaa sitten puikot käteen ja alkaa vain neulomaan. Mitenköhän se on niin vaikeata päättää, mitä neuloisi?
Harmittavasti tänään jäi väliin Kristiinan neuletapaaminenkin, mutta matkaa on vain niin paljon, etten jaksanut lähteä. Seuraavalla kerralla ehkä, jos lumetkin ovat sulaneet ja ajokeli parempi.

Hmm, mulle vois ehdottaa nyt jotain hyvää ja kivaa neuletta neulottavaksi :)