ja villatakkiin hihoja tehdessä on aika mennyt. Kokeilen uutta tekniikkaa tehdä kaksi hihaa samanaikaisesti (tämä tulikin tarpeen koska mun piti muokkailla hihaa, kiitos palmikkosekoilujeni...).

Haluaisin kokeilla bambulankaa. Mutta Novitan bambu tuntuu jotenkin, hmm, lötkölle. Haluaisin kokeilla bambua vauvanneuleeseen (kaverini saa vauvan noin 3vk kuluttua, ja siitä tulee poika!).. SeijaP onneton hihkaisi tuolla neulomon puolella, että wetterhoff myy ihanaa bambua.. Ja laskin nopeesti että noin 12-14 kerää pitäis ostaa että saisin vauvalle nutun ja housut... Eikä maksa paljoo, n. 60-70 erkkiä.... Hmm.. Mutta mun on ehkä pakko ostaa tuota lankaa.... En osta kyllä missään tapauksessa noin paljon (koputan kuitenkin varmuuden vuoksi puuta *kop kop*). Kaverini kyllä arvostaa paljon neulomuksia, joten uskon että pelkkä nuttu riittänee. Uusimmassa modassa oli ihana vauvannuttu (malli 43) mutta se oli tehty Jaegerin Baby Merino 4 ply-langalla. Paljonkohan mun pitäis ostaa bambulankaa tuohon nuttuun?? Toisaalta toi on niin ihana malli, että sen voisin tehdä myös mieheni veljenpojalle, joka täyttää heinäkuussa vuoden :)
Siis mun on ehkä pakko ostaa tuota lankaa ;) Myyköhän Tapio Jaegerin lankoja? Toisaalta, vauvat ei tarviis ihan villaisia nuttuja keskellä kesää, sen takia ajattelin alunperin tuota bambulankaa.

Hmm.. Pohjustankohan tässä nyt vaan oikeutusta itselleni että voisin ostaa tuota bambua, ja paljon ;)

Ja taas tuli kuvaton juttu, sorry vaan...