Minulta tilattiin vaippahousut. Koska olen kuolannut netissä esiteltyjä ihania kuviollisia vaippahousuja, päätin ottaa härkää sarvista kiinni ja kokeilla neulahuovutusta. Apuja sain novitaklubista sekä netistä löytyi yllättävän paljon tietoa. Neulan sain lainaksi mieheni siskolta.

473829.jpg

Tässäpä tekovaiheesta kuva...

473831.jpg473837.jpg

Ja tässä valmis versio, sekä edestä että takaa :)

Vaippahousuissa on käytetty Pirtin kehräämön hahtuvaa ja kukkiin olen käyttänyt Piikun hahtuvaa.

Kukkien muoto vähän hakee, mutta toisaalta, tämä on ensimmäinen neulahuovutukseni, joten eiköhän se anneta anteeksi... Toivottavasti omistaja tykkää (pieni 4kk tyttövauva).

473833.jpg

Piikkopirtasta tuli tänään maksikirje! Aivan todella nopeaa palvelua, laitoin siitä kiitoksena palautetta heidän nettisivujen kautta. Tilasin toisen vyyhdin myös Merino Oroa, ei tarvitse sitten miettiä minkälaisen huivin siitä saisi aikaiseksi, ja voi neuloa kaksinkertaisena.

Mutta nyt ulos ja lenkkeilemään, niin ihana päivä on! Eilen haravoin jo osan pihasta, narsissit ovat jo hyvällä alulla ja samoin joku muu sipulikukka (sellaisia pieniä sinisiä, pitänee ottaa kuva kun alkavat kukkimaan...). Niin, 5 vuotta sitten tuli ostettua tällainen vanha talo, mitä olemme kunnostaneet, joten aina ei voi olla varma mitä noista kukkapenkistä nousee. Puutarha oli todella villiintynyt koska täällä ei oltu asuttu 10 vuoteen. Kunnostin viime kesänä vanhan kukkapenkin, mielenkiintoista katsoa nouseeko siitä mitään muuta kuin narsisseja ja ruskoliljoja, niitä on ainakin siinä. Muut ovatkin olleet tähän asti rikkaruohoja..