Enää muutama päivä Tallinnan matkaan. JEE.
Tosin mulla ei ole aavistustakaan siitä paljonko otan matkabudjettiin, sillä se etten osta lankaa saa minut miettimään että paljonko normimatkabudjetista pitää vähentää. (Luultavasti aika paljon, näin ainakin kertoo pankkitilini)
Tosin sieltä voi löytyä
- Ihania korupohjia
- Ihania tarvikkeita jotka on IHAN PAKKO hankkia, vaikka sitä tarvis vain kerran elämässään
- Ihania neulekirjoja
- Ihania kankaita Pepin vaatteisiin (siis mä haluan sellasia retrokuoseja, nuo kaupan myymät vaaleanpunaista taikka vaaleansinistä-linja ei ole mieleeni)
- Ihania ihan mitä vaan!

Jep, olen lopullisesti hurahtanut ja voin jopa kuvitella ompelevani jälleen. Pitkään aikaan en ole ommellut, mutta mullahan on ansiokkaasti takana yhden vuoden opiskelu pukuompelijan ammattitutkintoon. Ei ollut todellakaan mun ala... Tai ehkä ne opettajat vaan ei osanneet innostaa.
Sen verran oli kuitenkin koulusta hyötyä että kaavoitin ja ompelin siskoni hääpuvun, tosin siitäkin alkaa olemaan aikaa jo kymmenen vuotta...

Tietysti Viipuristakin voisi katsella kankaita, siellä on ainakin yksi kangaskauppa, mutta kun ei tiedä valikoimasta mitään....

Mutta joo, vinkkejä otetaan vastaan, molempiin matkakohteisiin.

Tuo 18.4. tuntuu olevan kiireinen viikonloppu.
On Ogelin neuletapaamista ja Tapiolle reissua neulomolaisten buukkaamana.

Tuo neulomon reissu ei nyt ottanut tuulta purjeisiin, jotenkin ajattelin että kun en enää sinne kirjoittele niin mitäs sinne sitten lähteekään. Tosin myös langanostolakko estää tehokkaasti näitä puhtaasti lankamatkoja.
Neulomon ilmapiiri on minusta mennyt vähän ikävään suuntaan, ja niinpä pidän taukoa siellä. En ole pariin kuukauteen sinne kirjoitellut, ja nyt mielipide alkaa vaihtumaan siihen suuntaan että jätän varmaan seuraamisenkin. Jotenkin ei vaan jaksa sitä melkomoisen pessimististä ilmapiiriä joka siellä huom. minun mielestäni vallitsee nyt.
Aina kun saa olla selittelemässä että minkä takia sanoin nyt noin eikä näin ja perään sitten hymiöitä ynnä muita ettei varmasti ymmärrettäisi väärin, ja silti näin tapahtuu.

Jep mutta nyt ihan toisiin juttuihin :)

Pyörteen hihat ovat valmiina ja vartalo-osuutta on tehty nyt pikkasen yli puolenmatkan siitä alaosan kirjoneuleesta. Tavoitteena olis saada kirjoneuleosuus valmiiksi ja sitten Tallinnan matkalle mukaan pyörre matkaneuleeksi, koska tuon kirjoneuleen jälkeen alkaa erittäin aivoton ja pitkä sileän neuleen osuus.....

Ja mitäs muuta.
No Peppi-asiaa tietysti.
Eilen tuli uusi kestovaippa postilaatikkoon, jonka tilasin Royalkestoilta.
Malli on P&P Crown all-in-one coolmax. Meillähän kokeiltiin jo aikaisemmin kestovaippoja, mutta ne olivat mielestäni erittäin huonot. Aivan liian paksuja minun makuuni ja osasta tuli melkomoisia ohivuotoja (voi myös johtua väärästä kokovalinnasta, silloin aluksi oli ihan pihalla näistä jutuista). Nämä kuitenkin ovat melkein yhtä ohuita kuin kertakäyttöiset vaipat.
Uudelleen tuon kestovaippailun kokeileminen juontui siitä että kyllästyin roudaamaan vaippapaketteja kaupasta.
Ensimmäisen testauksen jälkeen nämä ovat paljon paremmat tytöllemme, ohivuotoja ei tullut ja vaippa oli mukavan oloinen. Ilmeisesti myös Peppi piti niistä :)
Joten näitä luultavasti tilaamme enemmänkin!

Ja vielä kuva ettei tulisi kuvaton postaus
(no varmaan arvaattekin kenestä tyypistä täällä otetaan kokoajan kuvia...)

Pepin ekat aurinkolasit

Kesää odotellessa :)