Ensin täytyy kertoa että Nna voitti arvonnan. Paljon onnea ja toivottavasti satokausikalenteri auttaa valitsemaan ajankohtaisia ruokia heidän pöytäänsä.

Tämä vuosi aloitetaan neuleiden osalta kovin erilaisesti kuin viime vuosi päätettiin. 
Jarnon siskon mies on kovasti pyydellyt pitemmän aikaa jo että tekisin hänelle Converse-tossut neuloen. Olen aina ilmoittanut että en koskaan, ikinä, halua niitä tehdä. On niin yksityiskohtaisia ja väkertämistä riittää, itselle yksinkertainen on kaunista. Mutta uutena vuotena tuli Jarnon siskon maisterijuhlat joihin oli ympätty miehensä 30vee juhlat sekä tupaantuliaiset. Ajattelin että siinä on tarpeeksi syytä tehdä viimein Converset. 

Mutta kuten aina kun jättää viime tippaan asioita, viime hetkellä asiat eivät menekään yhteen. Olin tehnyt liian pienet pohjalliset vaikka olivat täsmälleen ohjeen mukaiset. Käsialajuttuja. 
No nyt ne ovat kuitenkin valmiit, ja siinä sivussa valmistuivat toisetkin tossut "kaupan päälle" koska nuo pohjalliset ovat kaikista ärsyttävimmät tehdä. 

Converset

Hermothan siinä meni mutta valmista tuli

Converse punainen

Malli: Converse-tossut malli nimeltään Reaverse koko 38
Lanka: Novita 7 veljestä 174g
Puikot: 3,5mm
Virkkuukoukku: 3,00mm ja 3,50mm

Converse Black

Malli: Converse-tossu malli nimeltään Reaverse koko 42
Lanka: Novita 7 veljestä 207g
Puikot: 3,5mm 
Virkkuukoukku: 3,50mm ja 4,00mm

Vaikka hampaita kiristeltiin ja hiuksia harottiin niin silti oli aika kiva tehdä tällaista työtä jossa piti lukea ohjetta miltei koko ajan aivottomien sukkien ja huivien jälkeen. 
Mutta nythän olen sitten kaikki kuopat jo käynyt tässä mallissa että nythän jopa tietäisi mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Luulen kuitenkin ettei näitä tule lisää tehtyä mutta hei, vannomatta paras!

Koska yksityiskohdat ovat kivoja... 

Converse paketti

Converse-tossut toimitettiin tietysti Converse kenkälaatikossa ;)