Tämä viikko on mennyt aika tehokkaasti töissä ollessa, eli en ole ehtinyt yhtään neuloa.
Olen huomannut todellisen riippuvuuden neulontaan, olen ollut pahalla tuulella kun en ole ehtinyt neulomaan. Huomenna ajattelin korjata tilanteen ja neuloa vähän..
Tämä päivä meni Porvoossa. Saimme idean Vertsun ja Aguan kanssa lähteä Porvoon lankataloon.
Kätevää sillä me kolme olemme kaikki 10% projektissa.. Jaa että miksi mennä Porvooseen asti kiusaamaan itseänsä lankahoukutuksilla?!? NIINPÄ.

941737.jpg
Silke-Tweed oli tyrkytyksessä lähes puoleen hintaan Lankatalossa. Tämä on ainoa lanka mitä ostin koko reissulla itselleni ja tätä lähti mukaani 650g.
Väri on ihana, tuollainen jännä harmaa/rusehtava väri.

941740.jpg
Löysin ihania puunappeja Nappi-Aitasta. Nämä sopivat hienosti noiden Silke-Tweedien kanssa yhteen.

941739.jpg
Schoeller + Stahlin Zermatt-langan bongasin heti. Puoleen rahaan.
Soitto Tirlittanille (Novitaklubista mutta osallistuu myös 10% projektiin) ja vahvistus että on vielä kiinnostunut tästä langasta, niinkuin oli Tapion reissullakin.
Kyllä vain. Tätä lähti mukaan 400 grammaa.
Tirlittan: Väri on 0001. Googlettamalla varmaan saa hyvän käsityksen tästä väristä. Sinistä olisi ollut 3 kerää ja violettia 1 kerä joten harmi etten saanut lempivärejäsi.

941751.jpg
Vertsu halusi lahjoa minua jotenkin, ja kerroin hänelle tarvitsevani ainakin valkoista Woolia.
Nyt sitä minulla on, 700 grammaa! Kiitos Vertsulle! 

Silke-Tweedistä tulee ehkäpä tämä samanlainen neuletakki minkä tein äidillenikin. Malli oli tosi kiva, tosin hihat olivat jotenkin aika kireät mutta mahtaako johtua siitä että tein joustinneuleen väärin....
Tai sitten jos löydän jonkun muun kivan neuleen tuolle langalle niin voin tehdä jotain muutakin. Tuosta määrästä riittää kyllä kahteenkin neuleeseen, onneksi on riittoisaa lankaa.

Niin, ja Brunbergissäkin tuli tietysti käytyä myös...
Mikä kymmenen prosentin projekti :O