Tuttavapariskuntamme saivat pojan noin 1,5 kuukautta sitten.
Mitäpä muuta pojalle voisi antaa lahjaksi kuin sylin täydeltä rakkautta ja lämpöä. 

junasukat ja kypärämyssy

Malli: Junasukat
Lanka: Wolle Rödel Universal 31g
Puikot: 3,5mm

Malli: Kypärämyssy
Lanka: Wolle Rödel Universal 32g
Puikot: 3mm 

surprise jacket

Malli: EZ Surprise Jacket koko ihan pieni (melkein liian pieni, mutta ei kuitenkaan. Kuukauden ikäinen on niiiiin pieni)
Lanka: Jaeger Extra Fine Merino DK (I-HA-NAA) ja Wolle Rödel Universal yhteensä 110g
Puikot: 3mm

Wolle Rödel on ollut varastossani jo pitkään ja olen miettinyt aina mitä siitä tekisin. Toisaalta lanka on niin ihanaa retroa, mutta toisaalta niin pätkärääkättyä ettei sitä osaa mihinkään käyttää. Langan olen saanut Katjulta joskus aikoja sitten, muistaakseni joku vaihtokauppajuttu.
On muuten 100% merinoa. Love It.

Olen huomannut nyt viimeaikoina että materiaali on minulle yhä tärkeämpää. Koska aikaa neuloa ei ole paljon niin mielelläni neulon juuri niistä langoista, mitkä ovat ihania omasta mielestäni ja tuntuvat käsiini hyviltä.
Neulonta ei ole enää niin päämäärätietoista kuin ennen. Tärkeämpää on neulominen. Se että tulee valmista on sivuseikka. Neulominen on aikaa itselleni.
Ja sen takia minusta tuntuukin hämmästyttävälle että nyt olen suurinpiirtein neulonut alkuvuoden aikana samanverran kuin koko viime vuonna yhteensä.
Ihanaa taas nauttia neulomisesta.

Sytomyssykampanjaan sen verran että Ulrikassa lahjoitetaan lankaa myssyjä varten.
Mikäli sinulla ei ole siis lankaa ja haluat niitä tehdä, niin kipaisepas hakemaan niitä Ulrikasta.
Hieno panostus lankakauppiaalta!

Ja vielä on pakko vilauttaa...
Kyllä, se on saapunut tänne meillekin: 

Wollmeise

Wollmeisen Twiniä.
Ja Tarja ANTO tän mulle (hullu eukko ;) kuka nyt raaskii Wollmeisestä luopua!!! ), kun kysyin että raaskisko hän myydä tätä mulle vyyhdin niin pääsisin kokeilemaan, kun mie en jaksa kyttäillä niitä päivityksiä.
Nyt saan sitten kokeilla miten tämä käyttäytyy sukissa.
Ja nyt metsästämään tälle hyvää mallia.
Kiitos Tarja!

Edith-täti käväisee:
Mikäli sinulla on Noron SIlk Garden Liteä vajaa 20g heilumassa turhanpäiten nurkissasi, otatko yhteyttä. Surprise Jacket jäi vähän kesken ja siihen menee maksimissaan tuon verran.
Värisävy on 2017 mutta muutkin sävyt kelpaavat, kun on aika kirjava muutenkin ja malli on sellainen ettei haittaa vaikka on "väärää" sävyä.