Ihan hetken mielijohteesta soitin Jyrkilälle ja kysyin peruutuspaikkoja Kädentaitomessujen bussikuljetukseen. Peruutuspaikka löytyi ja niinpä sitä lähdettiin Wanhaa Satamaa kohti kello 9.30.

Itse messut olivat nopeasti käyty läpi.
Liian paljon valmiita tuotteita, mutta melkein tiesin mitä etsin.
Ja kysymys kuuluu, lähtikö mopo käsistä? 

lankaostot messuilla

Titityyn osastolta löysin kaikkea ihanaa. Schoppel Wollen sukkalankoja, Luccaa ja Lucca Finoa sekä kauanhimoitsemaani Shibui Knitsin Socks-lankaa.
Wollia Raijan Aitasta.
Ja Noron Silk Garden Liteä pari kerää Priimasta. Näitä mietin kovasti että ostanko vaiko enkö, ehkäpä tilaamalla tai Tallinnasta olisi saanut halvemmalla, mutta sattui niin kiva väri ja toisaalta tarvitsen vain kaksi kerää, joten päätin ostaa. Näistä tulee Baby Surprise Jacket, tuttavapariskunnalla on laskettu aika kesällä ja he rakastavat retroa ja kirkkaita värejä. Täydellinen lahja siis tulossa :)

Muuta messuilta en tosiaan ostanutkaan, ja aika nopeasti kävi selväksi ettei messuilla mitenkään saisi kulutettua viittä tuntia, joka oli varattu siis messuillaoloajaksi.
Soitto Kristiinalle, ja hän lähtikin kaupungille kanssani :) Ihanaa.

fiina-neule ostokset

Fiina-Neuleesta löysin Regian Handdyedia, josta olen pitemmän aikaa suunnitellut tekeväni niitä ylipolvensukkia. Violettia 2 kerää ja ruskeaa 1 kerä koska tätä oli yksi kerä jo varastossa.
Reumalankaa 200g kun Suuressa käsityölehdessä oli ihana hihattimen ohje juuri tälle langalle.
Ja Pepsulle tossunpohjat. 

hobby point ostokset

Hobby Point oli yksi pääkohde. Sieltä lähti mukaan kukkia, koristesysteemeitä, akryylipala leimasinpohjaksi ja tuollaisia uudenlaisia tyynykyniä, en ole ainakaan tuollaisia missään ennen nähnyt.
Puikot ovat Karnaluksista Kristiinan diilaamana.

Niin ja ostin sellaisen hienon rullamitan Clas Ohlsonilta jossa on tuumat ja sentit. Kätevää.

Aivan ihana päivä oli Kristiinan kanssa. Kiitos!

secret crafters ostokset

Tunnustetaan tässä samassa nyt nettiostotkin.
Secret Craftersista tilasin nämä ja pian olikin postilaatikko täynnä askartelujuttui.
Kukkia, nappeja ja promarkereita 31 kappaletta. Ja liimaa kun en löytänyt sitä edellistä (ja tässä välissä olen tietysti ehtinyt ostamaan erikeperiä tiimarista ja sen jälkeen löysinkin sen kadoksissa olleen avaamattoman liimapurkin. Joten liimaa on...).

Joten oletteko nähneet mopoani?

Niin ja otsakkeeseen sen verran.
Kun hiplailin jotain lankaa kaupoissa ja osastoilla, niin melkein aina kysyin kysymyksen
"Anteeksi mutta osaisitteko kertoa miten tämä lanka käyttäytyy sukassa?"