Ja oikeastaan kaikkiin muihinki lankoihin. 
Tallinnassa käyty jälleen ihanan porukan kanssa. Kiitos teille kaikille todella kivasta matkasta: Katju (kiitos järjestämisestä jälleen), Kristiina, Lila, Mari, Netta, Marsu, Outi, Hanne, SeijaP, Tintti ja Minna.

Jälleen totesimme että todellakin, vertaistukea tarvitaan ja ihaninta on matkustaa sellaisten ihmisten kanssa jotka ovat samanhenkisiä. 

Eckerön Finlandialla menimme molempiin suuntiin. Toivo(taksikuski josta tuli Mäkinen esiin paluumatkalla) oli palkattu viemään meidät Raasikuun ja Tallinnaan takaisin hotellille (Gotthard) ja heitti meidät vielä Karnaluksiin.

aade löngad

Aade Löngadin tehtaanmyymälä Raasikussa.
Hyvännäköisiä lankoja oli ja paljon. Kylläkin muutama lempparisävy jäi saamatta muutamilla mutta koskaan ei voi tietää mitä siellä milloinkin on. Nyt oli uusi lanka 8/3 murrettuja sävyjä mutta niitä en nyt tällä kertaa itse ostanut. 

vironvillat2

Miul on oikeus miun vironvilloihin! 
Reilu 5 kiloa Aaden tehtaanmyymälästä ja 1,5kg Sadamamarketin vironvillakaupasta. 
Ihan nämä kaikki ei itselle ole mutta suurinosa kuitenkin. 
Erityisen iloinen olen sinisestä sävystä (taivaansinisestä tummansiniseen), oranssi-harmaasta sekä oikean laidan (ei ihan reunimmaiset vaan siitä seuraava) kaksi toisen villatehtaan langoista. Myyjä ei kertonut mikä villatehdas oli kyseessä mutta ei siis Aaden lankoja. Vähän ohuempaa on kuin Aaden 8/2.

karnan ostokset  

Karnaluksin löydöt. Pari kerää Regian Fluormaniaa ja yksi kerä Steppiä (paksua). Paikkaustarvikkeita ompeluun ja parit puikot. Vaikka nyt Karnassa ei ollut juuri ketään meidän lisäksemme niin silti se kassajärjestelmä tuskastuttaa. 
Langat ovat jo aika merkkitietoisia eikä minusta ole juurikaan eroa enää suomen hintoihin. Valikoima on silti laaja, sitä ei käy kieltäminen. Tarvikkeet ja puikot ovat minusta edelleen edullisia. 
Regian hinta oli 6,87e/kerä ja Stepin hinta oli 11,24e/kerä. Puikot olivat 3,40e/kpl (4,5mm 100cm). Paikat 1,73e/kpl

Kävimme Lilan kanssa nauttimassa Troikassa blinejä, vain koska himoitsin niitä. Ja kyllä ne maistuivat hyviltä, juuri sellaisilta kuin pitikin. 

Katjun kanssa vaihdettiin lankoja. Katjulle meni pääsääntöisesti jo neulottua lankaa koska itselleni neulomani paita oli auttamattomasti liian iso olkapäistä. 
Minulle tuli neulomatonta lankaa

katjun vaihtarilangat

Ihkulankoja! Lanitiumin sukkalankaa, Langin Jawoll magiciä sekä Spud & Chlöen sukkalankaa. Ihkuja kyllä ovat ja nyt sain käyttämättömän paidan pois kaapista. Hyvä niin. 

Illalla kävimme syömässä nätisti ja isosti Le Chateaussa. Annokset olivat todella isoja mutta kyllä, sain mahdutettua myös jälkiruoan sisääni :) 
Matkalla ravintolaan näimme hienon Tallinnan taivaan mihin on hyvä päättää tämä postaus. 

tallinnan taivas

Kuu ja Olevisten kirkon torni

Kiitos teille kaikille ihanille neuleystäville, ensi vuonna taas reissu uudelleen!