Neuletakki edestyy hiiitaaaasti. Etu- ja takakappaleet neulotaan kädentielle asti yhtenäisinä joten kerroksella riittää silmukoita. Nyt kuitenkin enää vain pari senttimetriä pitkiä kerroksia ja sitten onkin kädentien kavennukset, eli ihan hyvin olen saanut neulottua.
Kuvaakin ajattelin tähän mutta loppujenlopuksi, tiedättehän te miltä nuo nurjat silmukat näyttää, joten tällainen kuvaton kirjoitus nyt.

Satu H:n blogin kautta bongasin neulehoroskoopin. Tai olen varmaan lukenut ennenkin tuon, mutta en ajatuksella.

LEIJONA (24.7.-23.8.)

Rakastat haasteita, mutta masennut helposti kun neule ei edistykään suunnitelmiesi mukaan ja hylkäät sen herkästi UFOksi ja aloitat uuden mielenkiintoisemman neuleen. Sinulla on useita keskeneräisiä neuleita ja neulot niitä kaikkia yhtaikaa. Kokeilet mielelläsi uusia neulepintoja, mutta pitsineuleet ovat heikkoutesi. Neulot mielelläsi kauniita, mutta et niin käytännöllisiä neuleita. Kuinka monta pitsihuivia ihminen todella tarvitsee? Rakastat luksuslankoja ja sorrut usein ostamaan lankaa, vaikka et sitä tarvitsisikaan. Osallistut lankahamsterikisaan joka vuosi, menestymättä.

Lempilankasi: Aidot luonnonmateriaalit, mahdollisimman kalliit langat.

Edit: Neulehoroskooppi on ullaneuleen sivuilta

Hmm. Olen aloittanut vain yksi työ kerrallaan-jutun sen takia etten saanut mitään valmiiksi, ainoastaan tosi paljon sain aloitettua ;) Mielestäni neulon hyvinkin käytännöllisiä neuleita ja yhtään pitsihuiviakaan en ole saanut tehtyä. Pitsineuleet ovat todellakin heikkouteni, en osaa tehdä niitä kunnolla. Sorrun kyllä ostamaan lankaa vaikken sitä tarvitsisikaan, mutten ole osallistunut yhteenkään lankahamsterikisaan (ehkä seuraavaan osallistun...?). Lempilankakohta pitää paikkansa kyllä.

Lisäsin eilen lankavarastoni tuonne sivuun. Miten mulla voi olla noin paljon lankaa?? Pistin myyntiin novitaklubiin Ainot, Piggelenit, Gloriat ja Apollot. Mikäli jotakuta kiinnostaa, voi laittaa meiliä minullepäin.