Olen nyt vihdoin ja viimein saanut stashattua suurimman osan langoistani Ravelryyn. Lisäilin kasan jota en jaksanut sinne luetteloida ja sitten jälkeempäin neulomani neuleet noista langoista ja sain tulokseksi lankavaraston arvoksi 30.3.2012 56kg 965,50g.
Arvuuttelin sitä keväällä ja nyt viimein sitten tulos ja voittaja on selvillä. Voittajaksi selviytyi Mammutti. Onnea! Lähetäthän blogini meiliin toiveita palkinnosta sekä yhteystietosi.

Ja nyt voisi sitten tunnustaa näitä lankaostoksia mitä on tullut hommailtua.
Tapion lankakaupasta tuli tilattua pariinkin kertaan :)

lankavaihtoja

Pari FlotteSockea ja kissalankaa tuli vaihdettua neulekirjoihin jotka eivät minua puhutelleet mitenkään. Nämä langat kyllä selkeästi puhuttelevat.

lankavaihdot2

Neulekirjojen vaihtoa vieläkin. Ihanaa käsinvärjättyä lankaa sekä Utunaa, jota olen halunnut jo kauan.

Big Delight

Dropsin Big Delightia Tapiolta. Halusin paksumpaa sukkalankaa, enkä edes tajunnut että tämä on 100% villaa...
Ja kysymys kuuluukin mitä tästä sitten tekisi, koska selkeästi sukkaa ei tästä voi tehdä.....

Big Fabelit

Samasta kaupasta Big Fabelia. Tykkään!

eskimot

Uusia Dropsin lankoja, Eskimo Tweed. Paksuja lankoja mulla on kohtalaisen vähän joten ajattelin tälle kyllä löytyvän käyttöä. Tweed sinänsä on vähän haastavampi juttu, mutta eiköhän tästä jotain kehkeydy.

Big Merinot

Dropsin Big Merinoa. Olisin voinut vannoa että tilasin vaaleanpunaista. Mutta tällaista tuli. Näytöllä oli tosi vaikea erottaa onko se vaaleanpunainen ja violetti. Hassua. Mutta joo, aivan ihanaa merinolankaa!

babyalpaca ja merino

Toisella kerralla tilasin Dropsin Baby Alpaca Silkiä ja Merino extra finea. Kuinka ihanaa tuo merino onkaan neuloa. Nautinnollista!

ville ja 7veikka

Villeä ostin Lankamaailma Nordiasta, ja kyllä.... Tuo vaaleanpunainen kerä on 7 veikkaa.... Ostettu lähisittarista... Näistä piti tulla polvisukat mutta homma ei pelittänyt ollenkaan joten purkuun meni. Menkööt häpeämään nurkkaan...

wollmeiset

Onnistuin ostamaan Ravelryn kautta Wollmeisea. Kaksi Schwarzia ja yksi Rosenrot. Mustille jo suunnitelma tiedossa.

Lopuksi terveisiä Pärnusta!
Ihana kylpyläloma oli.

pärnun rannat