Tirlittanin ja Katin kanssa käytiin vähän pk-seudun lankaliikkeissä kiertelemässä.
Kylläpä oli kivaa hypistellä lankoja, ja tottakai, osa pääsi ostoskoriin ja meille kotiin saakka, sillä eihän niitä kaikkia voinu jättää liikkeisiin. Eihän ne siellä varmaan ees paijaile niitä.

Lankamaailma Nordia

nordian langat

Nordiasta lähti mukaan Hjerte 4 Sock lankaa vaaleanpunasta (ihan takana vasemmalla),  Four Seasonin Hot Socks Luxoria, Trekking XXL, Järbogarnin raggia, Trekking hand art, Raggegarnia pari kerää (kaupanpäälliset) ja toi kiekko on Schoppel Wollen Fliegende Untertasse-lankaa. 

KristiinaS tuli meitä tapaamaan tuonne, olipa kiva nähdä pitkästä aikaa. Ja tais sinne Kristiinanki koriin eksyä muutama kerä lankaa...

galaksilanka

Omani on tuota Sputnik Welleä.
Toivottavasti toimii paremmin kuin Regian Galaxy.

Priima

priiman lanka

Priimasta lähti mukaan vain yksi kerä, Langin Jawoll Magic-lanka.

Menita Outlet 

outletin langat

Menita Outletista tuli ostettua tuollaisia uusia sukkalankoja, aika halpoja mutta pehmeän tuntuisia. Kokeilemisen arvoisia ehdottomasti.
Mayflowerin jumpergarnia kolmessa eri värissä (yritin käyttää logiikkaa 70g = pari sukkia, 150 grammasta saisin kahdet parit), Tom Klassikin Bärengarnea kokeiluun myös ja Lana Grossan Sunset-lankaa. Tätä hipelöin jo Nordiassa mutta siellä oli 50g keriä ainoastaan, ja Outletissa oli 100g kerässä ja kilohinta oli täten edukkaampi joten mukaan lähti.
(Pyydän saada huomauttaa että ei, en ole seonnut kun olen ostanut pinkkejä lankoja, minulla on ystävä joka pitää tyttöjen värisistä sukista. Tätäkin jo vähän epäiltiin... ) 

rowanin huivi

Menita Outletissa oli Rowanin edustaja paikalla ja hänen opastuksellaan tehtiin Rowanin huivi Kidsilk Hazesta. No omani jäi vähän kesken (siis kyseessä oli todella pieni huivi eikä minulle oikein selvinnyt miten tätä kuuluisi käyttää) ja nappasin mukaan vain vähän lankaa ja teen tämän kotona valmiiksi.
Kyllä, siis tuhlasin tehokasta shoppailuaikaa virkkaukseen. Ehkä sen takia minä en ollut tällä kertaa hän jolla paloi eniten rahaa ;)

Muille langoille ei ole mitään tarkkoja suunnitelmia, mutta Trekkingin Hand Artista teen ruotsin sukulaisille sukkia, he kun asuvat Kirunassa ja tuo langan sävy on nimeltään Kiruna. Kaivoskaupunki kuten sävystä voi päätellä. Isäni on työskennellyt Kirunan kaivoksella myös, ja minä olen asunut tuossa kaupungissa 5 ensimmäistä vuottani.

Porvoon lankatalossa käytiin takastulomatkalla mutta joku nyt tökkäs pahemman kerran siinä liikkeessä. Olikohan se se että Novitan seiskaveikka makso yli 8 euroa... SIIS SEISKA VEIKKA. Hipelöin Sandnessin jotain uutuuslankaa, olikohan siinä alpakkaa ja jotain muuta, en tarkkaan muista. Aattelin jo et voisin ostaa. Kunnes katsoin hintaa.. 11,80e/50g.
Saa kyllä jäädä noilla hinnoilla hyllyyn. En tiä onko tuon liikkeen luokitus aivan yläkanttiin tuollaisissa tavislangoissa... 

kaksi vee

Pepsu täytti 2 vuotta tiistaina ja synttäreitä juhlittiin tänään.
Hauskaa oli, kakkua meni ja lahjoja tuli. Kiitos!
Joku saattoiki bongata liikennematon jo ;)

Ja kiitokset Hesan matkaseuralle, ja kaikille joita näin Hesassa. Kyllä taas tuttuja näkyi, aivan ihana oli nähdä teitä!

(Valitan linkkien puuttumista, ehkä laitan ne myöhemmin...)