Viime viikko oli ehkä vuoden kiireisin. Nyt ollaan palauduttu ns. arkeen, sillä erotuksella että mieskin on kaksi viikkoa lomalla :)
Lomabudjetti kuitenkin meni nolliin koska astianpesukone kieltäytyi tiskaamasta enää yhtäkään kippoa. Joten sai lähteä, mokoma lakkoilija. Uusi ja toivottavasti parempi tilalle.
No kotonakin on kiva lomailla, ja tehdä vaikka niitä rästiinjääneitä tehtäviä. Yläkerrassa niitä ainakin riittää.
Kiitokset kaikille kommentoijille. Tykkäämme myös valtavasti tuosta pienestä makuuhuoneesta :)

Viime viikon tiistaina kävin Katjun tykönä neulenyyttäreillä.
Junasukkaa valmistui jopa reilun kantapään verran, ku ystävät kaitsivat Peppiä. Otin muksun mukaan kun oli viime viikolla niin monta päivää muutenkin hoidossa.
Ja jottei Peppi-uutiset unohtuisi, tänään käytiin neuvolassa. Tyttö painaa nyt 8055g ja pituutta on jo 72cm.Iso tyttö jo siis.
Meillä noustaan jo itse seisomaan, mutta pari kertaa on alastullessa kaaduttu... Laitaa vasten kävellään jo pinnasängyssä. Tai no, ei oikeastaan kävellä vaan otetaan askelia.

Niin, sain minä arvontavoitonkin.
Oikein nolottaa. Kertaakaan en postannut edes tuonne fufoilublogiin, mutta täällä blogissa tuli fufoiltua, ja neulottua toki ufoja.

fufoilupalkinto

Sinä osaat-lehti täynnä kaikkea ihanaa, suklaata (joita oli alunperin kaksi mutta en voinut vastustaa kiusausta), pari aivan ihanaa pikkuliinaa ja sokerina pohjalla Ilun handdyed-lankaa. Eikö tuo olekin juuri mun väristä?
Aivan ihanaa.
44% villaa, 42% puuvillaa ja 12% polyamidia.
Suuret kiitokset Helmis!

Junasukkiin sain siis lisää lankaa. Ei ihan samaa sävyä mutta melkein. Mutta kukapa niitä vauvansukkia jaksaa niin paljon katsella että pistäisi silmään. Paitsi neuloja itse.

Ja arvatkaas mitä.
Minä saan huomenna The huivikirjan. Ihanaa!