Heinäkuun lopulla meille koitti se ikävä ja ihana aika kun Peppi jäi tarhasta pois ja kesäloman jälkeen alkaisi eskaritaival. Erityisen isoksi muutoksen tekee sen että nämä tarhatätit jotka ovat miltei koko ajan olleet Pepin hoitajia, jäävät nyt tietysti tarhaan kun eskari on ihan toisessa paikassa. Ja tämä eskari on koulun yhteydessä, siinä koulussa mihin Peppi menee vuoden päästä. 
Halusimme siis muistaa noita hoitajia erityisesti. 

kämmekkäät 2

Malli: Raggy Mitts, ohje bongattu Ravelrystä, ohje lisätiedoissa
Lanka: Knit Picks Imagination Hand Painted Sock Yarn sävy Wicked Witch 40g
Puikot: 2,5mm

imagination

Malli: Samainen Raggy Mitts
Lanka: Knit Picks Imagination Hand Painted Sock Yarn sävy Munchkin 37g
Puikot: 2,5mm

Oikein hyvä malli, suosittelen! Tuo lankakin on niin ihanaista neuloa että se suorastaan lensi puikoilla. Langassa on 25% alpakkaa joten nämä ovat varmasti lämpimät myös. 
Tietysti piti joku teema kehitellä tälle ympärille, ja lopuilta päädyin tällaiseen kokonaisuuteen. 

pepin tarhan tädeille

Teleskooppimakkaratikut, kuksat ja kämmekkäät syksyn retkiä varten. 

pepin tarhatädeille lahjat

Inhoan turhia lahjapapereita ja pussukoita ja nämä annettiinkin näin nauhan kanssa vain. 
Kovasti tykkäsivät tarhatätit tuomisista ja toivottavasti näitä käyttäessään muistavat Pepin. Ja kyllä kuulemma muistavat, Peppi on kuulemma niin unohtumaton tytteli :)

Viimeisenä päivänä vietiin herkkukori tarhan taukohuoneeseen kaikille yhteiseksi. Itse korista ei tullut otettua kuvaa mutta Cocon Aallotar-kakun lisäksi siellä oli alkoholitonta Lehtikuohua, mansikoita, voileipäkeksejä, omenahilloa, valkohomejuustoa ja Münchenistä ostettuja tryffeleitä. Lisäksi Peppi askarteli siihen kortin. 

Kyllä oli haikea tunnelma viimeisenä aamuna. Onneksi Jarno haki Pepin iltapäivällä, mie olisin vaan alkanut vollottamaan. Ihana tarha, luotettavat aikuiset. Suuri koulu ja vähän pelottavakin eskari. Iloa siitä että lapsi kasvaa. Kaikkea näitä tunteita kävin läpi. 

Nyt Peppi on ollut jo miltei kuukauden eskarissa. Hän on oppinut hyvin eskarin tavat ja on saanut uusia ystäviä. Koulupiha on tullut tutuksi ja eskarissakin on ihan älyttömän kivat aikuiset. Ja neiti on todellakin kasvanut. Nykyään jos erehtyy sanomaan että nyt pitää tarhaan lähteä niin napakasti tulee korjaus että ei se mikään tarha ole vaan eskari!!!

Meillä on jo aika iso tyttö.