Tällä kertaa täällä jotain ihan uutta.
Blogilistallehan saa valita avainsanat, ja avainsanoissani kummittelee ristipistot. Noh, täällähän ei niitä olla juurikaan nähty, vaikka niin väitänkin.
Mutta nyt ajattelin tehdä tällekin asialle jotakin, jotkut kun olettavat ihan että täältä ristipistoiluja löytyy kun niin mainostetaankin....

Ja nyt, anoppi huspois ruudun äärestä!

Tilasin kitin jo kuukausia sitten, mutta viime viikon perjantaina huomasin että kohtahan on äitienpäivä. Ja vaikka anoppi ei olekaan mun äiti, niin silti on kiva häntäkin muistaa :)

Nopsastihan nämä valmistuivat, kiva pikkuprojekti. En olekaan pistellyt sen jälkeen kun sain valmiiksi kummitytölleni ristiäislahjaksi antamani peiton. Luulen että siinä pääsyy onkin. Liian iso työ ja alkoi maistumaan pakkopuulle. Hieno siitä kuitenkin tuli.. Ja kummityttö täytti vasta 3 vuotta :)

Vaunurenkaat1

Malli: Kitin kuvan päällä lukee AMA 350 mutta googlettamalla en saanut mitään tuloksia.Tätä on löydettävissä vielä Atelje Margarethalta kun klikkaa löytönurkkaa sivun alareunasta.
Lautasliinat ostettu Hemtexistä.

Vaunurenkaat

Nämä luultavasti sijoitetaan anopin ja appiukon asuntovaunuun, joka on muuten juuri tuonmuotoinen pikkukoppi. Asuntovaunussa on merelliset värit joten lautasliinat valittiin sen perusteella.

Kuvausrekvisiittana on omalle äidille laittamani äitienpäivälahja, tai siis osa siitä. Löysin citymarketista ihanan juuttikassin jossa on painatus " Goodbye plasticbag ".
Taidan käydä tuollaisen hakemassa vielä itsellenikin.
Vielä pitää lisätä että löysin kun löysinkin tuon suomalaisen firman kotisivut. Käykää katsomassa!

Ja on unohtunut ihan kertoa että minäkin aloitin fufoilun. Onneksi fufoiluaikaa on nyt peräti kaksi kuukautta, joten teen rauhassa ensin pyörteen loppuun ja sitten katson noita keskeneräisiä.
Pyörre on tosiaan siinä vaiheessa että pari senttimetriä vielä sileää, sitten saa yhdistää hihat neuleeseen ja alkaa raglankavennukset.

Tiistaina 12.5 on jälleen neuletapaaminen Pasaatissa alkaen klo 17. Oma osallistumiseni on vähän epävarmaa, kun on päällekkäinen tapahtuma. Katsotaan kumpi vie voiton.