Käytiin siis Tirlittanin (novitaklubista) ja Aguan kanssa vähän lankaostoksilla.
Matkamme suuntautui ensin Kirstikkiin, sitten Fiinaneuleeseen (joka ei ollut auki!!!! ARGH tai no ehkä parempi niin... Kas nyt kun kävin hakemassa linkin, siellä oli tiedotekkin asiasta... Olenkohan vain ollut sokea...), Novitan tehtaanmyymälään sekä lopuksi huipentui Menita Outlettiin.
Edit: Ihan ekaks me käytiin Porvoon lankatalossa, josta sieltäkin lähdin tyhjin käsin...

Ja koska ette kuitenkaan usko niin otin kuvan todisteeksi:

1522345.jpg
Tässä on mun kaikki ostokset :)

Merinosilkit ja hakaneulat (vai miksi noita kutsutaan, en tiedä. Saa kuitenkin silmukoita laitettua sinne odottamaan) ovat Kirstikistä.
4 kerää alpacaa ja kolme kartiota viskoosi/puuvillasekoitetta lähti mukaan Menita Outletista, samoin kuin Dropsin uusin lehti. Kartio muuten maksoi 3e ja siinä on 300 grammaa, aikas edullista. Ajattelin tuota sekoittaa alpacaan niin saisi ihanan sekoitelangan (vauvaneuleet mielessä...).

1522349.jpg

Kartiolanka näkyy vähän huonosti isossa kuvassa, tässä lähikuvaa mistä huomaa langan rakenteen paremmin.. Aikas ihanaa kuitenkin varmaan yhdistettynä johonkin muuhun lankaan ja miksei myös sellaisenaan, mutta on aika ohutta eli kaksinkertaisena pitäis vähintään neuloa.
Ja siinä olikin kaikki ostokset! Waude.
Mitä itsehillintää.
Aluksi en meinannut kyllä löytää Menitastakaan mitään :O
Epäiltiin että olin mennyt rikki :DD

Olisin ostanut Dropsin Cotton Viscoseakin, mutta just sitä väriä oli ainoastaan 300 grammaa ja olisin tarvinnut 400 grammaa. Löysin nimittäin ihanan mallin tuosta uusimmasta lehdestä, tällainen kiva neuletakki. Tuohon minulla on jo alpacat valmiina mutta tuo malli vaatii myös tuota toista lankaa, joten pitänee luottaa tässä Tapioon ja tilata sieltä nuo langat.