Huomasin ykskaks että kevät on tullut ja että Pepille pitää saada uusi pipo. Edellinen KristiinaS:n tekemä kypärämyssy alpacasta oli auttamattomasti liian kuuma. Onkin muuten ollut ihan jokapäiväisessä käytössä, nämä ovat niitä parhaimpia lahjoja joita tulee käytettyä aivan automaattisesti.

Ehkä normaali ihminen olisi vain luonut silmukat ja posottanut sileää ja tehnyt kavennukset.
Tämä äiti kuitenkin sukelsi ravelryyn ja tutkaili myssymalleja tuntikausia. Lopulta päädyin todella kivaan mutta simppeliin malliin. 

gooseberry hat 1

Malli: Karviaismarjamyssy eli Gooseberry Hat n. 48cm
Lanka: Zitron Kokon 23g
Puikot: Addi 3,5mm

gooseberry hat

Tässä näkyy malli paremmin (ja todiste siitä että olemme ahkerasti kuopsutelleet pihaa), tykkään kyllä tekstuurista. Tähän olisi saanut laittaa Pepille 1 - 2 cm lisää pituutta niin olisi ollut täydellinen. Ajattelinkin aluksi että voisi virkata jotain kukkia tms. tuohon lisäpituutta antamaan, mutta toisaalta tämä menee niin lyhyen aikaa (kevätpipo kuitenkin, varmaan kesäpipoksi liian kuuma) että jaksaisiko edes alkaa tekemään :)
Laiskuus on hyvä lahja kun sitä osaa käyttää viisaasti.

Kuvat ovat muuten yli viikon takaa jo ja tällä hetkellä pikkuneiti kuumeilee. On kyllä ihan voimaton ja pötköttelee vaan sängyllä joka ei ole lainkaan hänen tapaista.

Kaikennäköistä juttua on nyt live-elämässä joten saattaa olla että tulee pieni bloggaustauko. Plus että siskontyttö luultavasti valmistuu ylioppilaaksi ja hänelle olen tekemässä lahjaa, neuloen tietysti. Mutta se sitten esitellään vasta juhlien jälkeen tietysti, koska hän taitaa käydä täälläkin.

Ihanaa kevään jatkoa!