Päätin tehdä toisetkin vaippahousut

476476.jpg476477.jpg

Lankana on Turmalin puolikkaana, ja sanottakoon että kuva ei tee ollenkaan oikeutta väreille. Ohje oli sama kuin edellisissä, eli täältä löytyy ohje. Ihme kyllä vaikka tein samalla ohjeella, näistä tuli paljon pienemmät kuin hahtuvahousuista.. Toivottavasti mahtuu... Turmalinin halkaisu ei ole myöskään maailman helpoin juttu, joten monia solmuja piti tehdä :( Mutta ihanan tuntuiset ovat.

Pitäisi laittaa myös kummitytölle paketti pohjoiseen, hän täyttää 6 vuotta. Lahjaksi olen tehnyt tämän boleron jonka ohjeen bongasin Ullasta.

476478.jpg

Lankana olen käyttänyt Marks&Kattensin vanhaa lankaa nimeltä Korall. Itse en ole tyytyväinen lopputulokseen langan takia, lanka oli kihartavaa ja minusta tuo näyttää lähinnä siltä etten osaisi neuloa kunnolla.. Mutta varmasti kummityttö tykkää, sillä violetti ja vaaleanpunainen ovat hänen lempivärinsä. Lisäksi ostin Diamontz Bratzin.. Meinasin olla ostamatta koko Bratzin koska minusta tuollaiset nuket antavat väärän kuvan naisesta (ja etenkin naisen ruumiinrakenteesta), mutta luotan hänen äitiinsä ja oletan hänen korjaavan mahdolliset virhekuvitelmansa. Olenkohan liian moralistinen??