Syksy tulee, ilmat viilenevät ja illat pimenevät. 
Aika neuloa sukkia. Jaakon sukkia. 
Ihmisille jotka pitävät neuleitani koko ajan, on ihana neuloa. Tietää ettei neuletta pidetä vitriinissä eikä hyllyssä pölyttymässä vaan juuri siinä oikeassa tarkoituksessa. 
Sellainen on parasta kiitosta minkä voi saada, nähdä oman neuleensa käytössä.

Jaakko kyseli josko voisin hänelle muutamat sukat tehdä, jalka on jälleen kasvanut niin reilusti etteivät edelliset mahdu enää jalkaan. Tuleekohan Jaakosta Räpylämies isona? 
No, tokallahan se on jo ja jalan koko on nyt 38.... Isompi kuin allekirjoittaneella :D 

vetosukat

Malli: Omasta päästä, mukaeltuna ravelrystä löydetystä, en raaskinut ostaa ohjeta vaan sovelsin itse, koko 38-39
Lanka: Vuorelman Veto 113g
Puikot: 3mm

Jaakko toivoi ainakin yksiä oransseja sukkia ja tässä ne ovat. Vuorelman Veto on ihanaa sukkalankaa, vähän ohuempaa niin mahtuu kivasti vaikka lenkkareihin sukat. 

sinisorsasukat

Malli: Tavissukat, koko 38
Lanka: Novita 7 veljestä linnut, sinisorsa 114g
Puikot: 3,5mm

Olen monta kertaa parjannut Novitan lankoja, mutta välillä tulee ostettua. Näistä sukat valmistuvat nopsasti ja saapassukiksi menevät kyllä. Itse asiassa tykkään tästä linnut-sarjasta kovasti, mutta tämähän on menneen talven lumia. Muutama poistokerä lähti papukaijaa ja jotain toista mukaan Korialta... Kyllä.... Mutta täytyy sanoa että normihintaan en ostaisi, sillä hinta/laatusuhde ei ole mielestäni oikea. 
Tämä ko. lanka tuli ostettua silloin kun kävimme Neulomon kanssa siinä oikeassa tehtaanmyymälässä. Aika hyvin marinoitunutta siis tämäkin. 

big fabel

Malli: Oma mukaelma, koko 38
Lanka: Dropsin Big Fabel 140g
Puikot: 4,5mm

Halusin kokeilla miten ainaoikein-neule toimii sukissa. Alhaalla on sileää ajatellen käyttömukavuutta. Aika kivaltahan nämä näyttävät, vähän erilaisilta kuin normisti. En vieläkään tule tämän langan kanssa toimeen enkä oikein ymmärrä sitä. Niin kamalaa neulottavaa. Miksi normaali Fabel on sitten niin ihanaista? 

Lauantaina tehdäänkin sitten pitkästä aikaa saippuaa ystävien kanssa. 
Pitäisiköhän pitää myös sytykeruusu-iltamat, sitäkin materiaalia tippuu jo kaapeista....