Täällä ollaan tehtyä sukkaa, toista sukkaa, laukkua, huivia, ja milloin mitäkin.
Päätin että haluan puikoilleni paksumpaa lankaa nyt välillä (kauan kestikin ohuiden lankojen kausi...) ja Novitan kampanjalanka Karuselli pääsi puikoille.

864290.jpg

Tästä pitäisi tulla vauvan paita joululahjaksi pienille pojalle. Ohje on uusimmasta Novita-lehdestä, mutta siinä tämä oli toteutettu Mambolla.
En ole täysin vakuuttunut tämän langan toimivuudesta helmineuleena mutta katsotaan nyt mitä tulee...

Ja mä olen saanut aivan ihanaa lankaa...

864288.jpg

Tai siis saanut ja saanut. Siis olen ostanut.
Kiitos SeijaP:lle näiden välittämisestä. Ostopaikka on tietysti Asadon Aarteet.
(Tätä on kilon verran...)

Tämä on sitä vanhaa seiskaveikkaa. En ole neulonut kuin viisi vuotta nyt vähän enemmän aktiivisesti enkä siis ollut tutustunut tähän vanhaan seiskaveikkaan. Aivan täydellisen ihanaa lankaa. Miten tuo lanka voi olla niin pehmeää. Tai siis toisinpäin. Mitä ihmettä Novita on tehnyt tälle ihanalle langalle että se on muuttunut niin kovaksi ja huonolaatuiseksi???

Lauantaina sitten messuille Wanhaan Satamaan. Toivottavasti näkisin paljon tuttuja ja hihasta saa nykiä jos näkee mut. Mie oon muuten toi punahiuksinen :)
Ketäs kaikkia on messuille tulossa?
Aika jännä juttu muuten ettei Novita ole messuilla. Kun eihän ne ole kuin KÄDENtaitomessut eli miks olisi??? Ei ymmärrä Novitan taktiikkaa. Tuskin heilläkään on varaa olla osallistumatta alan tapahtumiin vain sen takia että joka marketista saa heidän lankaa. Luulempa että Novitan "suosio" johtuu vain ja ainoastaan tuosta asiasta, ja mikäli jostain syystä marketeissa Novitan myyminen loppuisi, se olisi varmasti tuon lankatehtaan tuho.

10 prosentin projekti on jo alkanut kuntoilun puolesta. Olen nyt parin viikon aikana käynyt 6 krt viikossa kävelemässä, eli yksi "huilipäivä" on. Tavoitteena ei ole niinkään laihtuminen vaan kiinteytyminen (eli suomeks: haluan tuon epämiellyttävän makkaran pois tuosta vyöräröltä) ja kunnon nostaminen..

Ai niin, ja saksasta ei olekaan tulossa lankaa. Katjun kanssa tilattiin ja kyllästyttiin postimaksukeskusteluihin eli päätettiin perua koko paketti. Siitäs saitte FischerWolle. NIIH.
Ensin taas ilmoittivat että postikulut on 0e, ja tämä juttu kysyttiin oikein sähköpostilla että onko ne kulut tosiaan 0 euroa. Kyllä on, luvattiin meille.
Pari päivää tämän jälkeen meille tuli sähköposti jossa ilmoitettiinkin että postikulut ovat 14.50euroa.
Ei tuu kesää.
Pitäkää lankanne!

Ai niin, ja psst Nämä ruutujakun langat etsivät yhä uutta kotiaan.