Juuri päättelin langat virkatusta kolmiohuivista. Vielä ei tule kuvia, vasta huomenna, että saan hienoja ulkoilmakuvia. Jos nyt yrittäisin ottaa hienoja kuvia. Tai siis jos saan tuon avustajani vähän pitkämielisemmäksi...

Catarinalla voisi olla lisää tuota lankaa mutta en ole mikään huivi-ihminen, joten tarvitsisin paljon tuota lankaa että saisin jotain isompaa, enkä raaski niin paljoa ostaa tuota lankaa. Joten tyydyn kohtalooni ja teen tuosta mitä minulla on. Mutta siitähän vois tulla jotkut tosi kivat tossut :) Tai joku näpsäkkä pussukka.

Neulelehtiä pitäisi alkaa penkomaan läpi sillä silmällä että mitä tekisin, että osaisin katsoa vähän samantyylisiä lankoja Tallinnasta. Ja jos vaikka sitten laittaisin ylös paljon sitä tarvitaan niin ei tulisi noita hukkakeriä.

Novitaklubista luin uudesta nettikaupasta. Voiko olla tosi että Gedifran Highlights lehteä saa suomen kielellä?? En ole törmännyt vastaavaan. Luulisi että jos tuollainen lehti suomennetaan, sitä markkinoitaisiin ja myytäisiin jossakin muuallakin kuin nettikaupassa ja menitassa (ilmeisesti menitassa on tätä lehteä myynnissä, tosin en tiedä onko suomenkielinen).

Niin ja juu, olen liittynyt myssyviikoille :) Josko minäkin saisin jonkun myssyn väkerrettyä.