Ei taida kirjat keretä tänään mulle :( Vaikkakin tiistaina aamupäivällä sain viestin että paketti on postitettu niin eilen se oli klo 14.22 vasta postin lajittelukeskuksessa... Ja sen jälkeen ei ole mitään merkintää, luulisi että se olisi jo postissa, kun ei tuota matkaakaan ole kuin vähän yli 100 kilometriä.. Pitäisköhän käydä piinaamassa noita postin naisia ennenkuin menee kiinni, vaikka seurantajärjestelmä näyttäis mitä vaan...

Neuleet/virkkaukset eivät tahdo nyt edistyä, kun olen käynyt kirjoja ja lehtiä läpi selaillen mitä kivaa sitä voisi tehdä :) Ja tietysti niitä on paljon löytynytkin. Ja nyt olen ottanut ylös paljonko niitä tarvitsen. Waude. Josko nyt ei tulisi niin paljon virheostoksia ja ylimääräisiä keriä.
Digitaalinen vaaka kiinnostaisi kovasti, sellainen mikä näyttäisi 1 gramman tarkkuudella painon. Minun vanha keittiövaakani näyttää vähän ketulleen, ilmoitti tuon virkatun huivin painoksi 200 grammaa, vaikka tiedän että huiviin meni yli 7 kerää (tai sitten Novita viilaa minua linssiin....). Tuollaiset vaa'at maksavat ainakin täällä 40-50 euroa, ajattelin käydä katsomassa kaubamajassa olisiko siellä halvemmalla.

530237.jpg

Tämä vaaka taas näyttää tosi tarkkaan, mutta harmi että tuo kuppi jossa mitataan tarkempia painoja on niin pieni. Siihen ei oikein huivi sovi, eikä oikein mikään lankakeräkään. Tämän ihana vaa'an löysin yläkerrastani (talo on ostettu irtaimistoineen perikunnalta). Kaikkia käsityöjuttujakin täältä on löytynyt, ilmeisesti täällä on asunut ennenkin käsityöihmisiä. Täällä oli myös paljon arabian vanhoja astioita, jotka nyt ovat saaneet arvoisensa paikan kulmakaapista. Jotkut ovat jopa 1800-luvun ihan loppupuolelta, aika vanhoja siis. Jep, ja ois kannattanu tosta yläosasta pyyhkiä sormenjäljet pois mutta tulipa tallennettua nekin jälkipolvia varten ;)

Muistakaa osallistua arvontaan, mikäli et ole sitä vielä tehnyt! Luvun 5001 bonganneelle on tiedossa myös jotain kivaa. Ja miksi 5001.. Aina joka blogissa joku sanoo kohdalla esim. 10001 että mun tuuria, aina menee vähän yli. Nyt siis juuri sinulla on mahdollisuus voittaa ;)
Arvonta päättyy melkein heti tuon 5001 luvun bongauksen jälkeen, toivottavasti vielä tänään joku bongaa tuon luvun että saisin ostettua Tallinnasta arpajaisvoitot, jonne lähden siis huomenna.

Arpaonnea kaikille tasapuolisesti!