Ilokseni tuttavapiiri on laajentunut kivalla tavalla, ja osa on alkanut kestoilemaan. Tämähän tietää sitä että saan neuloa villavaippahousuja :) Kyselin tarvitsisiko punatukkainen tyttö (nykyään nimeltään Meeri) villavaippahousuja ja kyllähän heille kuulema kelpaa :)

vaippahousut

Malli: Fern & Faerie jokaisessa
Lanka: Alimmaisesta alkaen Freedom Spirit, Inkawool ja kaksi päällimmäistä ovat fritdsgarnia. Yhteensä lankaa meni 292g
Puikot: 4-5,5mm

Ajattelin tehdä muutaman vielä pukinkonttiin, näitä on niin kiva tehä :)
Jos jaksais sitte vähän koristella niitä.

Ai niin ja kuulin että Meerin mummukin on kiinnostunut näistä villavaippahousuista, mutta ei ollut oikein onnea hahtuvan kanssa. Villavaippahousuja voi tehdä pääsääntöisesti kaikista löyhäkierteisistä 100% villalangoista, eli ihan marketista saatavasta Novita Purosta ja jotkut ovat tehneet Novita Huopasestakin. Paikallisesta lankakaupoista löytyy esim. Tuvaa ja esim Inkawoolia ja fritidsgarnia löytyy.

Ai niin, keskiviikkona lähtee tilaus Gracefruitille (eteerisiä öljyjä, luomutuotteitakin, saippuavärejä ja esim. sheavoita ) edulliseen hintaan. Postikulut on kiinteät 19,50 puntaa mutta siihen saa tilata 25 kilolla tavaraa, eli jos joku tarvii jotain niin hihkaiskoot meiliin ennen keskiviikko-iltaa. Tällä hetkellä on pari ihmistä jakamassa postareita.