eikä saada?
No ehkä kuitenkin. Tytsy oli toisen kerran eilen kantoliinassa, jonka sain tytön kummilta kun he eivät sitä enää tarvitse. Olinkohan yrittänyt itse jotenkin kömpelösti vai mahtoiko vauva olla väärässä asennossa ekalla kerralla, kun itku alkoi heti kun yritin häntä liinan sisään...
Nyt kuitenkin eilen kummi oli käymässä täällä Kotkassa, ja hän näytti miten liinaa käytetään, ja tytsyhän suoraan sanoen nukahti heti kun pääsi liinaan!
Eilen sidoin itse sitten tuon liinan päälleni, ja muksu sisään, ja hienosti meni!
Vähän kokeilin neulomistakin tuolla yhdistelmällä, eikä vaikuttaisi ollenkaan hullummalta. Tietysti se vähän hankalampaa oli, mutta eiköhän se ajan mittaan helpotu.

Niin, mitään ei olla saatu valmiiksi, mutta esim. olympiahame olisi viittä vaille valmis. Kunhan jaksaisi tehdä pari viimeistelevää juttua.
Mutta amerikanmaalta kotiutui tällaisia viime viikolla...

Little knitsin lankoja
Araucanian Atacamaa, eli ihanaista alpakkaa, kumpaakin väriä tukkupakkaukset eli kilo yhteensä.
Lisäksi Noron Silk Gardenia 5 kerää. Olisin halunnut kokeilla Silk Gardenin Liteä, mutta sitä ei nyt ollut saatavilla....

Kotkan omissakin lankakaupoissa on käyty...

Regia kaffe fassett
Nappikaupasta ostin Regian Kaffe Fassetin paksumpaa sukkalankaa, vain sen takia että omistaja oli ottanut sitä myyntiin. Ihanaa että näinkin pienestä paikasta saa tuollaisia erikoislankoja.
Tykkään muuten noista paksummista sukkalangoista enemmän kuin ohuista, jotka tuntuu mulla jäävän varastoon...
Lisäksi ostin muutaman silityskuvan lisää eli tuollaisia pääkallopipoja tulee muutama lisää.

Olen unohtanut jälleen kiittää kommenteista.
Niitä luetaan aina vaikkei niistä muistaisi aina kiittääkään ja niitä on aina kiva saada!
Kiitokset vauvaonnitteluista ihan kaikille, niitä on tulvinut sähköpostin, blogin, novitan neulomon kautta, puhelimitse, postitse, ja tietysti vieraita on käynyt paljon.