Täytyypä sanoa ihan ensin että suunnitelmani "voihan sitä mennä katseleen, eihän sitä aina tarvitse ostaa" ei ihan toiminut...

Ensimmäinen stoppi oli siis Wetterhoffilla. Tai siis no ihan eka stoppi mulla olla Korian ABC:llä aamukahvien merkeissä mutta oikeasti, en ostanut mitään sieltä.
Kauppa oli ihana, ja todella paljon lankaa, mutta kuitenkin todella siisti kauppa. Myös myynnissä olevat valmiit tuotteet olivat ihania.

Ja mukaan lähti:
584228.jpg
Värjättävää Iikkaa 3*100g (toiveena että vihdoin ja viimein oppisin kasvivärjäyksen, ja jos ei ehdi taaskaan, niin ainahan voi koolailla)

584230.jpg
Ja aivan ihania kahvoja löysin!! Itseasiassa nuo joita on kaksin kappalein, oli Tapion kaupassakin myytävänä. Näin heti sieluni silmin mitä ihanampia kasseja.

Okei. Mä myönnän... Ja nää lähti mukaan...

584210.jpg
Rowanin bambua.. Oikeasti vertailin hintoja muihin bambulankoihin ja niin suurta eroa niissä ei ollut joten nämä lähtivät mukaani. Ja en löytänyt mistään 100% bambua jota tämä siis on..
Plus että näin kamalan unen juuri näistä langoista toissayönä... Mie hypistelin näitä lankoja ja pähkäilin ja pähkäilin, mutta jätin ne kuitenkin ostamatta.. Unessa linja-autossa minua alkoi hirveästi kaduttamaan..
Eli alitajuntani todellakin halusi nämä langat, eikä harmita yhtään että tuli nämä ostettua, päinvastoin!!

584207.jpg
Wetterhoffilta saimme mukaamme myös todella hienot värikartat heidän tuotteistaan, ja nyt tulee varmaan tilattua muutakin kuin silkkivilloja, joista minulla oli jo värikartta.

Matka Tapioon siis jatkui ja alkoi tuntumaan siltä ettemme löydä ko. kauppaa.. Viimeistään siinä vaiheessa kun kapea asfalttitie muuttui ihan hiekkatieksi, epäilimme jo kuljettajaa. Kuljettaja oli sokeasti luottanut navigaattoriin, mutta onneksi ei sentään kaartanut pienelle metsäautotielle niinkuin navigaattori käski... Olimme siis eksyksissä. Puhelu Tapion kauppaan auttoi asiaa ja noin puolen tunnin päästä olimme kaupan pihalla.
Viikon vinkki: Jos sinulla on 41 naista kyydissä ja ajat linja-autoa niin kannattaa laittaa navigaattoriin lyhimmän reitin sijasta nopein reitti. Monissa malleissa on myös mahdollisuus rajata pienet tiet pois.

Tässä ensin muutama kuva Tapion kaupasta.

584219.jpg

584226.jpg

Siis todellakin PALJON lankaa. En älynnyt etsiä kaikkea esim. Garnstudion Fabel-lankaa en nähnyt ollenkaan vaikka joku sitä tuolta osti :O

584196.jpg
Kaksi kiekkoa jämsän huopatehtaan hahtuvaa (okei, toinen painaa 350g ja toinen 400g joten vähän isompia kuin normaalisti...). Hahtuvahan ei ihan kuulu kesälankoihin, mutta noissa oli niin ihanat värit että mun oli pakko ostaa nuo! Lisäksi Jaegerin Baby Merinoa lähti mukaani, meinasin yhdistellä niitä tallinnasta ostettuihin merinovilloihin. 1 kerä alpakkaa tuli ihan tarpeeseen, 6 kerää on jo varastossa ja vihdoin löysin ihanan mallin, jonka teen. Kultalanka on Marks & Kattensin Flamenco. Mun piti saada jotain kultalankaa yhteen suunnitteilla olevaan työhön, ja tuo lanka oli kaikista ihanimman tuntuinen (toisinsanoen ei tuntunut metalliselta ollenkaan).

584209.jpg
Puuvillaa lähti myös mukaan, SandnesGarnin Mandarin Petittiä, Red Heartin Miamia sekä Nordia Produktin Kamomillaa. Kaksi viimeistä ovat uusia tuttavuuksia. SandnesGarnin vauvalehti lähti myös mukaan, ja siinä oli ihania vauvanvaatteita!!! Onneksi nyt on parikin vauvelia tiedossa tuttavilla, jotka joutuvat sitten ottamaan nämä neulomukset vastaan ;)

584183.jpg
Tapio lahjoi meitä myös Novitan Hippyllä ja Helenillä. Ihana juttu. Vaikken kauheasti pidäkään näistä langoista mutta kun ilmaiseksi saa niin ehdottomasti otan. Hieno ele Tapiolta, puhumattakaan siitä että kahvitarjoilun lisäksi oli pullaa ja voileipiä tarjolla!! Eipä tarvinnut enää kahvilla käydä paluumatkalla. Lisäksi suklaakonvehtirasioita saimme kaupanpäällisiksi. Todella hienoa ja asiantuntevaa palvelua, suosittelen kaikille! Pikkulinnut kertoivat että Tapio laajentaa kauppaansa ja elokuussa pidetään isot avajaiset.. Herää vaan kysymys että miten tuota kauppaa voi vielä laajentaa?!?

Tulomatkalla käytiin vielä Juustoportilla, ja sieltä lähti mukaan vähän juustoa vielä. Njam..

Ja nyt telkun ääreen, Suomen matsi alkaa ihan kohta!!

Niin, ja yhteensähän lankaa tuli hankittua 3550g jos lasketaan mukaan noi Helenit ja Hippyt... Okei, ehkä nää riittää koko kesäksi...