Turmalin-matto pysyy huovuttamattomana. Mieheni on erityisen ihastunut tuohon mattoon, ja siihen että on todella pehmeä jalkojen alla. Eilen hän ehdotti että tekisin eteiseen pitkän maton tuosta samaisesta langasta... Vastasin että voipi tulla aika kallis matto.. Miten niin? kysyi hän. Koska 100g maksaa noin 12e.. :) Mieheni kuvittelee aina että langat on tosi halpoja... Ehkä parempi pitää hänet siinä käsityksessä ;) No isoa mattoa ei tule eteiseen, paitsi ehkä silloin jos voitan lotossa. Koska siihen menisi varmaan pari kiloa tuota Turmalinia...

Siskoni kävi eilen ja "unohdin" Katian langat tuohon pöydälle. Hän totesi:ihanan värinen lanka!!! Kysyin että ettei ole liian vaaleansininen? Ei ollenkaan, aivan ihanan sininen. Ongelma ratkaistu :)

Hirveästi kaikkia suunnitelmia on mielessäni.. Juuri sain käsiini uuden Suuren Käsityölehden, ja siinä on aivan ihania neulemalleja. Erityisesti se huivi mihin on laitettu helmiä päihin, on hieno. Vaikkakin ohje on yksinkertainen, mutta eikös parhaimmat ideat ole yksinkertaisia.. Tällä viikolla pitäisi ilmestyä uusi Novitakin.. IIK.. Niin paljon ihania neulemalleja, mutta niin vähän aikaa..

Puikoilla on tällä hetkellä Nysväämis-neule sekä Katian jakku. Harvemmin teen kahta työtä päällekkäin, mutta kun siskon synttärit ovat heti huhtikuun alussa niin on vähän kiirus :)