Neuletakki on nyt tässä vaiheessa

571875.jpg

Kiva tästä tulee, mutta tuleeko tarpeeksi nopeasti?? Hihat, kaulus ja nappilistat puuttuvat vielä. Onneksi äiti on täällä 17.5. asti joten ei haittaa jos vähän myöhästyy.

Edit: Arvatkaa mitä huomasin... Olen tehnyt väärin nuo palmikoiden mallikerrat... Tuossa välissähän pitäisi olla 4n ja sitten 2o ja 2n ja 2o ja 4n jne... Minä olen tehnyt vain 2o ja 2n ja toistanut sitä... Voi vitsi!!!! No, yritän soveltaa jotenkin hihat, koska niihin käytetään kahta erilaista mallikertaa, joista toinen on tuo samainen... Eihän sitä äippä huomaa, että pieleen on mennyt, jos ei kerro, eihän? Hmm, toivottavasti ei vaikuta hirveästi istuvuuteen...
Hmm, koskakohan oppisin että lue ensin ohje yhden kerran läpi, ehkä toisenkin kerran, niin voit vaikka vahingossa ymmärtää kokonaisuuden *hakkaa päätä seinään* Sama pää kesät talvet, ei voi minkään.. Aaaarghhh!!!

Kävin nappikaupassa hakemassa nappeja

571867.jpg

Minkäs näistä nyt sitten valitsisi? Tuo alin on itseasiassa sama nappi kuin toi keskimmäinen mutta väärinpäin. Minusta tuo oli aika kiva tuollalaillakin mutta voikohan nappia käyttää väärinpäin??

571869.jpg

Nämä langat lähti mukaani Riitalta ja Tertulta. Lanka on Zitronin Evitaa, mustaa on 500 grammaa ja puna-oranssia 150 grammaa. Vähän tuollainen butterflyn tyylinen lanka mutta paksumpi ja samalla jotenkin jämäkämpi.

Näköjään haamuilin tuossa vähän aikaa sitten, poistin tuonne arkistoon ilmestyneen 2004 vuoden jutun. En vaan ymmärrä miten se sinne oli joutunut :O