Viime viikko on tosiaan mennyt sairastellessa. Ensin tuli mies kipeäksi, sitten Peppi ja viimeisenä minä. Tosin Pepin sairastelu taisikin olla hampaiden tuloa, koska nyt ylhäällä on kaksi uutta hammasta :)
Nyt kuitenkin kuume on väistynyt ja nuhakin helpottaa jo, eli kohta voi alkaa ns. normaali arkeen.

Viipurissa oli tavallaan ihanaa, tavallaan kamalaa.
Monet varoittelivat kaupungin olevan raunioitumispisteessä, mutta osa rakennuksista oli yllättävän hyvässä kunnossa. Joitain rakennuksia oltiin jopa vähän kunnostettu, mutta melkein kaikki rakennukset ovat suomalaisten rakentamia ennen sotavuosia.

Järkkäriä en tuonne ottanut mukaan ihan turvallisuussyistä, pokkarin nappasin mukaan. Mitään huippuhienoja kuvia ei tullut mutta tässä nyt makupalana muutama.

Kuva 218

Kuva 219

Viipuriin muuten mentiin sellaisen ihan sikakorkean sillan yli ja sillan pinta oli niin kuoppainen että koko bussi hyppi ja tärisi ja keikkui.
Opas kysyi eteläisellä torilla mitä pidin Viipurista toistaiseksi. Sanoin etten ole varmaan ikinä pelänny niin paljon ku mitä mentiin siitä sillasta (mulla on tosi paha korkeanpaikankammo).
Opas sanoi että paikkapaikoin siellä sillalla on sellaisia reikiä mistä näkyy läpi... Arvatkaapas kuka tarttui kahvaan kaksin käsin ku mentiin takas sitä siltaa pitkin??? Ihan hirveetä. Mutta Viipuriinkaan en halunnu jäädä joten pakko oli mennä vaan. (Ihanku se kahvasta kiinni pitäminen oikeesti auttais jos se silta olis romahtanu.....)
Lankoja en ostanut, niitä oli eteläisellä torilla muutamassa kojussa, sellaista villasekoitetta ja yksi koju oli pelkästään lankakoju, mutta näytti melko akryylipitoiselta niin ohitin.

Viikolla saimme kirjeen Kristiinalta. Hän oli aikaisemmin kysellyt että saisikos Pepille tehdä söpöstelymekon. NO TOTTAKAI SAA.
Ja vaiks mää sanoin että inhoan ku kaikki on vaaleanpunasta niin oon kyllä sitä mieltä että jokaisella tytöllä pitää olla ainakin yksi söpöstelymekko :) Eli saa olla vaaleanpunasta, muttei koko vaatekaappi tarvi olla :D

Pepin mekko1

pepin mekko 3

pepin mekko 4

Kiitos Kristiina! Tämä ON IHANA!
Tekniset tiedot löytyy Kristiinan postauksesta.

Viime viikolla saatiin muutakin postia, tosin ihan tilattua.

pepin mekko 5

Kestovaippoja on nyt kahdeksan kappaletta. Tilasin yhden BumGenius 3.0 kokeiluun myös, ja hyvältä vaikuttaa. Niitä taidetaan hommata muutama lisää. Pitänee katsella silmä kovana huuto.nettiä ja kestovaippainfoa jos jollain olisi käytettyjä hyväkuntoisia myynnissä.

Ihana keli on kyllä ollut, toivottavasti jatkuu että pääsisi itsekin nauttimaan niistä :) Sisällä ollaan oltu jo ihan tarpeeksi kauan.
Aurinkoista viikkoa kaikille!