Aivan loistava mainos.

Olympialaiset ovat menneet urheilijoiden kannalta penkin alle, mutta onneksi snoukkaajat edes tuovat yhden mitalin. Hienoa Peetu!
Onneksi me neulojat olemme paljon enemmän kisakunnossa. Katsokaapa vaikka!

nutkin 2

On se, jälleen sukka. Itseasiassa näitä on kaksi, toinen meni sovitukseen eikä sitä saatu enää takaisin. Taisi olla mieleinen?! On kuulemma istunut telkun ääressä toinen sukka jalassaan monta päivää.
Lanka on aivan ihanaa, ja tulen ostamaan sitä heti lisää kun vaan voin. Eli heinäkuussa. 
Kyllä on kätevää että Pepin kummi käy välillä amerikassa.

nutkin1

Malli: Nutkin siro 41
Lanka: Knit Picks Imagination 84g sävy Lost Boys
Puikot: Knit Picks 2,75mm

Muunsin mallia siten että tiimalasikantapäät unohdettiin. Mielestäni tuo kantapää ei ole käytännöllinen ollenkaan ja korvasinkin sen ihan perinteisellä kantapäällä.
Tein myös kärkeen normaali kavennukset enkä tiimalasia tännekään, mielestäni idea oli kiva mutta jotenkin epäpätevä. Tai sitten mulla on asennevamma tohon kantapäähän, jota en ole muuten ikinä tehnyt.

Ja nytkin on muuten jo uudet sukat puikoilla!
Ensin päätin tehdä Herringbone rib socksit mutta ne olivat niin hitaat tehdä joten vaihdoin aika nopeasti sukkamalliksi angeeksi, ja tämä on siis Sock Innovation-kirjasta.

Joo ja nettikaupoissakin on käyty...
Mutta niistä myöhemmin. Tais mopo lähteä käsistä.

Mutta tänä yönä toivottavasti saan ensimmäisen angee-sukan valmiiksi sillä tänäänhän joutuu jännittämään kovasti olympialaisissa.
On jääkiekkoa ja suurpujottelua, ja miesten viesti (josta ei tosin ole odotettavissa edes mitään, mutta viestit ynnä muut joukkuekilpailut on aina kivoja).
Ehdottomasti täytyy myös katsoa Venäjä-Kanada matsi joten taitaa olla ettei uni tule toivottavasti silmään ;)

Joten HIIHDÄ, HIIHDÄ, VIHDO, VIHDO JA HEI-LU-TA!!!