Enpä ole tainnut neuloa 3 viikkoon yhtään mitään. On ollut niin kuuma että yksinkertaisesti ei ole huvittanut.
Mutta muuten ollaan menty. On ollut polttareita, häitä, vohvelikestejä, juhannus, illanistujaisia ynnä muita. Ollaan saatu tuttavaperheeseen pieni punatukkainen tyttö.
Kesä on kiireistä aikaa :)

Käväisin myös Novitan tehtaalla neulomon matkassa. Sieltä tarttui onneksi melko vähän lankaa mukaan.

novitan langat

Uusia raitalankoja jotka nyt toki ovat jo kaupoissa ja sitten Tico-Ticoa piti ottaa yksi kerä kun olen halunnut kokeilla tuota sukkalankaa. 4 kerää Floricaa koska Florica on oikeasti paras Novitan lanka.

Olin muuten melko pettynyt kuullessani totuuden, Puro ostetaan valmiina ja vain laitetaan Novitan vyöte siihen, Tennessee tulee valmiina ja se vain värjätään Korialla. Luxuslangat tulevat ihan jostain muualta. Eli kaikki ne hyvät langat ostetaan muualta. Hmm. Tämä vahvisti jo valmiiksi negatiivista Novita-kuvaa. Ostin kuitenkin noita seiskaveikkaakin kun ne sopivat saapassukiksi, ja toisaalta sain ne niin edullisesti. 

wollmeiset

Tarja käväisi Kotkassa ja sain häneltä Wollmeiseä, toisen tuliaisiksi ja toisen ostin, tai siis vaihdan muihin lankoihin.
Ihanaista lankaa, tekisi mieli tehdä huivi jommasta kummasta.

Niin tosiaan, uuden Ullan tullessa jäsensivuille aloin tekemään heti Dude ja Dudette sukkia Gjestalin Naganosta. Se projekti jumiutui täysin helteisiin, katsellaan kun tulee viileämmät illat. 

Koksiin vietiin sytomyssyt, kampanja jatkuu yhä, lisää tietoa myssyjen määrästä ja keräyksestä saat Hepsin postauksesta.

jäätee

Näin kuumalla jääteestä on tullut oikea hittijuoma ainakin minulle.
Loistava resepti löytyy täältä.