Zetor ei suostu yhteistyöhön.. En voi yksinkertaisesti ymmärtää tuota aloitustapaa, vaikka kysyin neulontalistalta jo asiaa ja sain tällaisen loistavan kuvasarja-linkin vastaukseksi.. Luulisi tuosta tyhmemmänkin tajuavan mutta jotenkin teen sen aina väärin ja kun yritän purkaa noita ketjusilmukoita niin pipariksi menee.. Taidan luovuttaa ja kehittää jonkun oman aloituksen tilalle..

Novitaklubi toimii vihdoin ja viimein (okei, tosi hiiiitaaasti, mutta toimii kuitenkin), harmi vaan ettei ole lehti vielä kolahtanut laatikkoon. Tänään ostin Filati Handknitting-lehden ja todella kivan näköisiä malleja oli muutama. Tuolta sivustolta löytyvät muuten mielestäni kaikki neulemallit jotka ovat lehdessä, loistavaa nettipalvelua siis heiltä :)

Koskapa Zetor ei halua toimia kanssani, jatkoin Katian jakkua.. Ja koska huomasin että synttäreihin on vaan pari viikkoa!! Toivottavasti lanka riittää, vähän epäilyttää. En saa mistään varmaan tilalle lankaa kun piikkopirraltakin ostin ilmeisesti viimeiset... Toivossa on hyvä elää ;)

460237.jpg

Laitoin vielä viime vuonna tekemäni Nalle Puhin esille, ettei tulisi ihan kuvaton päivitys :)