Miehen puolelta suku on jälleen laajentunut, ja mikäs sen ihanampaa, saa neuloa pieniä neuleita. Peppi on oikein innoissaan uudesta serkustaan, varsinkin kun hän on tyttö ja tajuaa tyttöjen juttuja ja voi käyttää tyttöjen vaatteita ja tyttöjen värejä. 
Varsin voimakkaasti tulee tämä tyttö/poikaerotus nyt, vaatteet pitää olla tyttöjen väriset ynnä muuta, vaikka kovasti koitin pienenä pitää melko unisex-vaatteita. Ehkäpä näin vain kuuluu olla ja luulen että tarhasta tulee muiden tyttöjen puolelta tällaista jaottelua voimakkaastikin. Luultavasti tämä prinsessa-vaihe menee ohi jossain kohtaa :) 
Ja jos ei mene, niin meillä on aina prinsessa ;)

No mentiinpäs kauas aiheesta joten takaisin siihen. 

vauvan lahjukset

Syntymälahjukset vaippapaketin ja jauheliharisoton kylkeen (olisin luultavasti halannut rutistuksiin henkilön joka olisi tuonut ruokaa minulle synnytyksen jälkeen)

Junasukat
Lanka: Koigu KPPPM 32g
Puikot: 2,75mm

"Junalapaset" (itse mukaellut)
Lanka: Koigu KPPPM ja Mayflower sukkalanka yht 22g
Puikot: 2,75mm

Myssy Norwegian Sweet Baby Cap
Lanka: Araucania Ranco 24g
Puikot: 2,75mm 

Langanjämiä ja keränloppuja käytetty tehokkaasti sekä Koigun yksi pieni 50g vyyhti mikä minulla oli. Koigu oli ihanaa lankaa kyllä mutten varsinaisesti siihen rakastunut. Hyvää merinolankaa. 
Vielä jos jostain saisi kokeiluun Jitterbuggia, sitä olen aina halunnut kokeilla. 

Koskapa serkun syntymästä on jo pari kuukautta niin ristiäisetkin on ehditty pitää. 
Itse olin tuona viikonloppuna Dublinissa, reissu oli jo aikoja sitten ostettu. Samana viikonloppuna Jarnon mummo haudattiin, Elma-mummo on siirtynyt ajasta ikuisuuteen. Ristiriitainen viikonloppu, jonka missasin siis totaalisesti. Mutta tietyllä tavalla olin jättänyt jäähyväiset Elma-mummolle jo ennen hänen poismenoaan.

Minun piti virkata tulokkaalle vauvanpeitto ja ostinkin ohjeen jo valmiiksi sekä tietysti langat. 
En ole juuri koskaan virkannut englannin kielisellä ohjeella ja todellakin, ohje oli erittäin amerikkalainen. Kaikki oli selitetty niin vaikeasti ja yksityiskohtaisesti että huh heijakkaa, eikä tietenkään kaaviokuvaa ollenkaan. Meinasin luovuttaa ja luovutinkin. 
Tarja tarjoutui virkkaamaan peiton, mutta kauan aprikoin että voinko minä antaa lahjaksi jonkun muun tekemän peiton. Lopulta päätin antaa periksi, lähetin Tarjalle langat ja se kyllä kannatti!

pöllöpeitto3

Tarjan mukaelma pöllöpeitosta, vajaa 600g meni Schoppel Wollen Reggae-lankaa, ihanaista merinoa. 
Se on ihana, se on täydellinen! Kiitos Tarja vielä kerran suuresta avustasi!

pöllöpeitto1

Huhuu!