Alan jo toistamaan itseäni...
Mutta sattuneesta syystä täällä on nyt näitä vauvanvaatteita ;)

2696520240_089bab3e0e.jpg
Malli: Novita Muksuextra malli nro 22 56-62cm
Lanka: Novita Nalle Colori 152g
Puikot: Addi 3 ja 3,5mm

Oli ihan kiva välillä neuloa ihan aina oikeaa. Todellinen helpponeule, mutta tästä tykkään tosi paljon.
Harmitti kun tuosta toisesta kerästä meni vaan pari grammaa, olisin voinut ostaa vain yhden kerän ja tehdä esim kauluksen vaikka valkoisella.
Lisäksi löysin tietysti nurkista ihanaa merinovillaa joka olisi käynyt täysin tähän malliin, mutten niitä muistanut... Joten merinovillat ovat käyttämättä ja lankavarasto lisääntyi 148 grammalla. HUOH.

Ajattelin vihdoin vaihtaa kuvausympäristöä ja kävin Keisarinkoskilla, joten tässä muutama maisemakuvakin.

1758500.jpg

1758497.jpg

1758503.jpg

Kovin hyvin neulekuvat eivät onnistuneet siellä, taustaksi joki olikin aika haasteellinen mutta onneksi nuo maisemakuvat kertovat paikasta.

Vähään aikaan täällä ei varmasti tule valmista... mutta

Kastemekko alku 
Kastemekosta tulee varmaan väliaikatiedotuksia ;)

Alkusilmukat, muhkeat 344 kpl:tta luotiin 21.7 ja tämä on tilanne rivin nro 20 jälkeen. En uskalla laskea montako riviä on jäljellä.
Nyt tiedän miksi en tykkää pitsihuiveista. Onneksi tämä neulotaan alhaalta ylöspäin niin silmukkamäärä pienenee koko ajan, toisin kuin noissa huiveissa.

Ja Haminaan neulomaan sitten klo 11 lauantaina!
Tarkempaa tietoa on marsun blogissa.

Psst: Yritin taas valjastaa Flickriä yhteistoimintaan vuodatuksen kanssa. Olen avuton.
Ajattelin ottaa Flickrin käyttöön koska suunnittelin muuttuvani jopa aktiiviseksi Ravelryssä. Mutta ei auta. No toivottavasti saan kuvat tuonne ravelryyn edes....

Edit: Viime yönä oli tullut siansaksakommentteja vanhaan kirjoitukseen joten olen pakotettu laittamaan sanatarkistuksen vähäksi aikaa päälle.
Tiedän että tuo sanatarkistus on inhottava mutta yrittäkää elää sen kanssa. Toivon että kommentoitte silti jatkossakin, kommenttinne ovat kullan arvoisia :)