KIPpailut on ohi ja hienosti meni. Sää oli aivan ihana, joskin vähän liiankin kuuma. Onneksi tuuli kivasti, ei ollut niin tukala olo.
Haastattelukin meni kuulemma hienosti.. Tiedä siitä sitten, kun ei itse päässyt kuuntelemaan.

646260.jpg

646264.jpg

646261.jpg

Mukana oli siis jos mä en väärin muista niin 14 neulojaa. Mammukka ja Tirlittan oli novitaklubin puolelta ja bloggaajia oli ainakin Koi, Vertsu, Hepsi, Katjara ja Topperi.
EDIT: Noorakin oli mukana, löysin hänen bloginsa juuri. Tervetuloa blogimaailmaan Noora!
Mirja ja Jenni olivat myös mukana, kahden neulojan nimeä valitettavasti en kuullut.
Kolme tuntia oli varattu neulonnalle ja ne menivät kuin siivillä. Lankakauppa Riitta ja Terttu oli mukana KIP-päivässä ja hienoja arpajaispalkintoja oli. Onnittelut voittajille!

646267.jpg
Koin nuorin taisi olla meidän nuorin KIPpailija. Hän viihtyi tuon Kotkan kaupungin toimiston oven edessä ja ovessa lukee näin:
646266.jpg
Nuorena on täälläkin aloitettava asunnonjonotus jos meinaa kaupungin kämppiin päästä :) Sitten kun tämäkin veijari lähtee pesästään niin luulisi siihen mennessä kämpän löytyneen :D

Kauheasti uteliaita jalankulkijoita ei näkynyt, muutamat katselivat vähän uteliaina samalla kun kävelivät ohi. Hieman ilolientä nauttinut mies kehui kovasti neulomuksia ja kysyi että mikä on tavoite, mitä saadaan kolmessa tunnissa aikaiseksi... Noi miehet on siis just noin tuloshakuisia.
Tärkeintähän tuolla oli hyvä seura :)

Kivaa oli, ja hienoa että saatiin näin hyvänkokoinen porukka kasaan!!! Aivan loistavaa.
Ensivuonna uudestaan ??
KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!!