Tämä vuosi alkoi samoissa merkeissä mihin edellinen jäi.
Neulontaa, hyvää ruokaa ja kaikkea mitä ennenkin on tiedossa tänä vuonna.

Hard Rock lasit

Kävimme ystävän kanssa viime lauantaina Helsingin Hard Rock Cafessa.
Kolmas käynti oli Hard Rock Cafessa, Kööpenhaminan lasin on ystävä tuonut matkaltansa.
Toivottavasti tänä vuonna tuohon tulee vielä kaksi lasia, Lissabon ja Dublin.
Dublinin reissu on jo varattu elokuuksi ja Lissaboniin ilmeisesti lähdetään kaverin kanssa toukokuussa.

Samalla kun käväisin Helsingissä, joku oli tuonut meille kasan lankoja.
Kummallista että nämä lisääntyvät ikäänkuin itsekseen, koska itse en käynyt lähelläkään lankakauppaa.

Viking Balder

Vikingin Balderia, siitä voisi tehdä 18 seconds to Sunrise Hat, tosin vähän modattuna

Reggaet

Schoppel Wollen Reggaeta, näistä uhkaa tulla Owl Obsession.
Ohjeen olen ostanut jo. Enköhän minä tuon verran osaa vielä virkata :)

On täällä ruokaakin tehty, niitä ei vain ole ehditty bloggaamaan.
Tämän ruoan tein parisen kuukautta sitten, ja tämä oli todella hyvää, varmasti teemme piakkoin uudelleen.
Hyvä vaihto karjalanpaistille. Karjalanpaistilihat ovat täällä meilläpäin ainakin olleet hyvässä tarjouksessa, eli edullistakin tämä on.

liha-papupata

Meksikolainen liha-papupata Pirkan sivuilta

800g karjalanpaistilihoja
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
500g paseerattua tomaattia
1 tlk vahvaa tacokastiketta a 220g (tacokastikeessa on paprikaa, joten minä laitoin vähän enemmän paseerattua tomaattia ja vähän pippuria ym. mausteita ja jätin tacokastikkeen pois)
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
1 tlk kidneypapuja
1 dl tuoretta korianteria päälle ripoteltuna

Leikkaa karjalanpaistilihat pienemmiksi kuutioiksi. Kuori ja suikaloi sipulit. Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet. Ruskista lihat muutamassa erässä pannulla.
Lado pataan lihat ja sipulit. Ripottele kerrosten väliin suolaa ja mustapippuria. Lisää paseerattu tomaatti ja tacokastike.
Kypsennä pataa kannen alla 175 asteessa 2-2 1/2 tuntia. Tarkista lihan kypsyys.
Lisää lopuksi pataan valutetut, huuhdotut pavut. Ripottele pinnalle runsaasti korianteria. Tarjoa riisin tai perunoiden sekä salaatin kanssa.

Me söimme tätä riisin ja salaatin kera.
Loistavaa ruokaa ja tulee ihan itsestään uunissa.

Aika harvoin tulee tehtyä jälkiruokaa, mutta nyt tein.
Ja helppoahan tämä oli.

smoothie

Banaania, mustikkaa ja mansikkaa blenderiin kera kermajätskin ja tilkan maidon.
Pyöräytys ja valmista on. NAM.