Olen onnistunut kalastamaan mesestä inhoittavia viiruksia. Olenkin yrittänyt puhdistaa tätä konetta pari pävää ja melkein näytti jo siltä että taltutin sen... Mutta ei. Hän on hengissä ja voi ilmeisen hyvin.
ARGH.
Laitoin erääseen firmaan jo kyselyä paljonko suurinpiirtein tulisi maksamaan noiden viruksien poisto.
Hinta-arvio: 100-150 euroa.
Taidan yrittää vielä itse, törkeitä hintoja pyytävät.
Mainosspammeja tulee kokoajan koneelle, milloin Casinoa, milloin pokeria. Ja TurvaPC aina vähän väliä... Lisäksi se tyhjentää työpöydän välillä ja sulkee tietysti kaikki ikkunat.. Ja sitten ne tulee takaisin kuin taikaiskusta..
Hermot menee...

Mutta päivän pelastukseen, sain Merrulta paketin!

1609239.jpg
Kutojapupu-mukin, 6 kerää vaaleansinistä Lanettia sekä kortin!

Kiitoksia kovasti Merru, nämä ovat aivan ihania ja tulevat varmasti käyttöön!
Lanett on ihana lanka, jostain syystä en ole tätä neulonut paljon vaikkakin on lempimateriaaliani (merinovillaa) sekä ihanan ohutta. Mutta nyt on aika tutustua tähän lankaan, hyvältä vaikutti ainakin kerällä :)
Pupumuki tulee varmasti käyttöön aamuteen yhteydessä :)

Viime viikon lopulla kävin Porissa kavereiden luona, olen tuolla asunut noin viitisen vuotta, ja paljon on siis tuttavia siellä.
Matkalla bongasin Asadon aarteen, Huittisissa kävin jossain aseman torikahviossa jossa myytiin lankaa (? Tää oli oikeesti vaan sattuma. Etsin Ilsen Lankaa mutten löytänyt ja menin tuonne vaan teelle... En tiedä sitten oliko mikä lankakauppa...), Porissa kävin Lavikossa ja palasin Tampereen ja Lahden kautta takaisin Kotkaan ja kävin vielä Korian ABC:llä.
Tulos: 0 grammaa ostettua lankaa.
Saapi hurrata!!

Olemme sopineet muuten paikallisen lankakauppa Ulrikan kanssa (entinen Riitta  & Terttu) että he ovat mukana jälleen KIP-päivässä. Eli hyviä lankatarjouksia on ainakin tuona päivänä siellä :)

1609243.jpg
Juhannusruusukin kohta kukkii!!

Ja lomaa on jäljellä enää tää viikko :(((