Ja tilipäivän kunniaksi ostin... Arvaatkaas mitä?!? Ei ei, väärin meni, en ostanut lankaa.

662975.jpg
Vaan tämän vaa'an

Tästähän puhuin jo aikaisemmin että ois aika kätevä. Mittaa gramman tarkkuudella aina 5 kiloon asti. Eli enää ei tarvi miettiä että paljonko meni lankaa about, voi punnita :)

Koko viikko on ollut pientä matalalentoa paikasta A paikkaan B.
Tänään kävin ostamassa ystäväni pojalle syntymälahjan. Löysin ihanan lastenvaatekaupan jossa myytiin keskosten vaatteita. Mukaan lähti siis kiva setti 44 cm kokoisia lastenvaatteita. Äiti nimittäin puhelimessa harmitteli että oli ostanut kaupasta reiluja kokoja tietysti kun kyllähän ne lapset kasvaa niin nopeasti. Olivat todenneet että lapsi hukkuu niihin 62 cm vaatteisiin :D

Mun pitäisi lotota.
Ihan oikeasti. En ikinä voita yhtään mitään. Ja nyt olen lyhyen ajan sisällä voittanut parissakin arvonnassa. Voitin Miun arvonnassa jotain, mikä on vielä tulematta.
Ja keskiviikkona Melanie ilmoitti että olen voittanut langat ja helmet mystery stole 3:een!!!!! Voitin valkoisen setin, arvonnassa olivat musta sekä valkoinen setti. Ja kaiken kukkuraksi en edes tiennyt että tuollainen arvonta on käynnissä!! Nyt siis odotellaan lankoja ja helmiä rapakon takaa, eli nyt mun on ihan pakko neuloa toi huivi ;)
Pitänee spiikata tämä englanniksikin, jospa vaikka Melanie kurkkii.

Modan neuletoppi on edistynyt jonkin verran, toivottavasti tänään saan valmiiksi.

I won the drawing in mystery stole 3. I'm getting a white yarn and beads.
I didnt even know that there was a drawing. Thank U Melanie! Cant wait to get them.