Ja hauskaa oli, todellakin.
Kiitokset kaikille kanssamatkustajille, pian uudestaan eikös joo?

Niin ja meinattiin myöhästyä Hesassa laivasta, onneksi kuitenkin ehdittiin viimehetkillä! Olis tullu suru puseroon jos ei olis päässy matkalle.

Mä tein ainoat ostokset Karnaluksissa.

solkia

Solkia... Muutama.... Jos joltain loppuu niin multa voi kysellä sitten, vai miten sen meni??? Ei vaiskaan, Sanni osti multa jo 20 kappaletta joten mulle jäi VAIN 60kpl.
Yritän laittaa vähän hintatietoja. Osa oli 5eek/pari, osa 6eek. Myytiin kympin pusseissa, olis kai niitä saanu ihan pareittainkin. Noissa hinnoissa ei ole veroja joten 18% pitää päälle lisätä.

Ja hei, onhan se ihan mahdollista että teen 6kpl pohjan neitoja ennen seuraavaa Tallinnan matkaa. Sitä paitti noi yhdet on ilmeisesti vaan koristejutskia....Ku oli vaan sakarat tuolla takana...Vai keksiikö joku onko noilla oikein käyttötarkoituskin?

karnasta tarvikkeita

Tollasia nepparijuttuja, maksoi 1,44e paketti.
Ja tollasia lyhyitä silmukkajuttuja, käteviä vaikkapa peukalosilmukoiden jättämiseen. hinta euroissa 53 senttiä.

Ja joo.
Mun pitää nyt tunnustaa.
Niinku arvaattekin, tää matka oli mun koetinkiva...
Ja mites siinä sitte kävikään...........

LANKAA

Niinpä. LANKAA.
10 rullan paketti makso 2e, otin kaks pakettia.
HAH enkä ostanu NEULELANKAA ollenkaan. Mitäs siihen sanotte?

Pari juttua unohtui kuvata. Addin pyöröpuikot 100cm 4mm, ja sellainen isompi koristesolki vaikkapa huivia varten. Mutta yks oli pakko mennä erikseen vielä kuvaamaan.

rullamitta

Kätevä rullamitta :)
Hinta 2,93e

Hintaa toivat muuten eniten bambuaddit, joita toin muutamalle kaverille. Ne maksoivat noin 5e kpl. Itse en ole noiden bambujen perään, enkä ole seurannut hintatasoa. Kuitenkin googlettamalla selvisi että niiden hinta täällä voi mennä yli 11e/kpl. Eli puolet edullisemmin saa tuolta.

Käytiin Kosmoksen pienessä lankakaupassa, sitten muurivahella jossain pienessä lankakaupassa, liann longadissa ja uudessa pronksin kaupassa. Viimeinen oli kyllä positiivinen yllätys.

Oli muuten helppo huomata kuinka taloudellinen tilanne on vaikuttanut Tallinnan matkailuunkin. Laiva ei ollut tupaten täynnä, vanhassa kaupungissa oli melkein autiot kadut, ja ravintolassa olimme ainoita lounastajia. Melkomoinen muutos viime käyntiin verrattuna.

Ja ensi viikonloppuna matkakohteena onkin Viipuri!

Höh. Toiset unohtaa kuvata, toiset blogata.
Nämä tuli vielä karnasta mukaan.

Kuva 155

Alin nauha oli tyrkytyksessä 2eek/metri, muiden metrihinnat 6,75-10,50eek/metri. Noihin se vero vielä päälle. Edullista.