Aika on mennyt kuin siivillä.
Neulottu ollaan, mutta kun ei ota valmistuakseen. Kummitytön synttärilahja on JÄLLEEN myöhässä, siitä uhkaa tulla jo traditio. 

Mutta joo, uudella kameralla ollaan leikitty, ja meinasin kuolla nauruun kun pikaopas kertoi ohjeeksi että laita täysautomaatti päälle ja ota kuva.
Jos haluat kuvan maisemasta, laita maisema-kuvake kohtaan X ja ota kuva. Varsinaisessa käyttöohje-oppaassa oli luku "näin käytät kameran luovaa tilaa-pitemmille ehtineille valokuvaajille" (ei ihan näillä sanoilla, ei jaksa tarkistaa nyt... mutta siis pointti oli toi...).
Kyllä, kyllä minä haluan tehdä muutakin kameralla kuin pelkästään painaa laukaisinta....

Ystävältä bongasin mahtavan leivän reseptin, joka oli Pastanjauhantaa-blogista.
Siis tosi loistavan makuista, ja taikinan tekee oikeasti viidessä minuutissa!
Kannattaa kattoa Pastanjauhannasta videoklippi ennen aloittamista.

Eilen tein siis taikinan, ja tänään aamulla leivoin. 

leipää2

Njam. Suosittelen.

Olen muutenkin saanut innostuksen päälle taas ruokapuolella. Jotenkin ei ole jaksanut panostaa uusiin juttuihin viime aikoina, mutta nyt sattui maku-lehti ilmestymään just ennen kaupassakäyntiä.
Ruokalistalla on siis huomenna valkosipulista perunamuussia fetapinaattikuhalla, ja linssikasviskeiton tarvikkeet on myös ostettu.
Ihanaa kokeilla pitkästä aikaa uusia reseptejä.

Mutta nyt alan pakkaamaan huomisen tavaroita valmiiksi. Lauantaiaamuisin kun käymme aina vauvauinnissa :) Kovasti tuntuu tykkäävän Peppi.

Ja ensi kerralla ehkä neuleistakin ;)