Olin ostanut jo ennen joulua Dropsin Andes-lankaa ajatuksena tehdä huivi työkaverille joka tykkää mustasta, harmaasta ja valkoisesta. Mutta niinkuin yleensä, aika loppuu yleensä kesken joulua ennen. Mutta ei se mitään, onneksi joulun jälkeenkin voi neuloa ihan yhtä hyvin :) 

Betsey 2 1

Malli: Betsey (maksullinen malli Ravelryssä)
Lanka: Drops Andes 421g
Puikot: 8mm 

Itse huivi on ihana malliltaan että näitä tekisi mieluusti lisää. Malli on sellainen että käy langalle kuin langalle, kunhan siis vain on tarpeeksi paksua tai voi laittaa ohuempaa lankaa kaksinkertaisena. 
Sääli että ohje oli vähän epätarkka kaarien jälkeen olevissa kavennuksissa. Ne oli kerrottu silmukkamerkkien avulla, ei siis mitään silmukkamääriä ja silmukkamerkithän tahtoo vähän elämään tällaisissa isommissa kavennuksissa. 
Toinen nimi tälle onkin aktivointihuivi sillä noissa kavennuksissa tuli monta monituista virhettä. 
Onneks saaja kuitenkin tykkäsi ja jos on tylsää töissä niin voi vaikka etsiä niitä virheitä. Niitä kyllä löytyy :)

Betsey 2 2

Kivasti menee nuo harmaan osuuden levennykset, kiva yksityiskohta. 

Betsey 2 3

Luottomalli keksi pitää huivia myös näin. 

Koska lankaa jäi pari kerää, päätin tehdä myssyn samaan settiin

kukkahattu

Malli: Oma
Lanka: Drops Andes 91g
Puikot: Joustin 5,5mm ja sileä osuus 8mm
Ruusukkeen ohje novitan sivuilta 

Hirveän kiva pipo josta en muista montako silmukkaa oli puikoilla. Ehkäpä 44s joustinosuudella, levennykset tehtiin joustimen jälkeen niin että joka 4 silmukka neulottiin kahteen kertaan. Neuloin niin pitkään kuin yhdellä kerällä voi neuloa. Ja kavennuksista en osaa sanoa mitään miten ne tein... Mutta ne näyttää tosi kivoilta. 

kukkahattu 2  

Toivottavasti löytäisin vielä muistiinpanot jostain. 
Andes on kyllä tosi kiva lanka neuloa ja paksuutensa ansiosta valmista tulee nopeasti. 

Lopuksi vielä ei jäniskevennys vaan pääsiäiskevennys.
Mitä tapahtuu kun käy Robbarin nettopäivillä jossa on tarjouksessa rairuohoa, multaa ja narsisseja ja sen jälkeen menee kierrätyskeskukseen
No tietysti tällaista: 

peppi istuttaa

Pääsiäiskukat 3

Nyt tuosta on neljä päivää. Narsissit ovat täydessä kukassa eikä rairuohot ole vielä nousseet. Taisi siis käydä ohraisesti näiden hienojen asetelmien kanssa... Vai olisiko kellään vinkkiä mitä näiden kanssa voisi tehdä?