Koskapa ei nyt ole mitään sen kummempaa esiteltävää, laitan kuvan viimeksi valmistuneista step-sukista. Kerästä jäi ärsyttävät 40g jäljelle, joten samanlaisia sukkia en saa toisia... Kylläkin heti seuraavana päivänä Sibylla jo paikkaili omiaan.. Täytynee toivoa että nämä kestävät. Onhan se melko kummallista jos sukat kestävät vain pari kuukautta (ottaen huomioon että kerä maksaa yli 60 mummonmarkkaa).

431782.jpg

Olen monena päivänä jo käynyt kurkkimassa lehtihyllyllä, onko Kauneimmat Käsityöt-lehti ilmestynyt. Ei ole näkynyt. Sen piti ilmestyä 1.3. Mutta eilen sain uusimman Interweave Knitsin missä olikin hieno takki (knit-alongin löysin, vaikken löytänyt ko. lankaa koko netistä). Mulla on pari lankaa missä ainakin metrimäärä vastaa täysin tuota lankaa, täytynee tehdä siis koetilkku.

Lankavarastokin pitäisi laittaa kuntoon, tai siis excel-taulukkoni lankavarastosta jonka olen poiminut ihan itse-sivustolta. Vaikka aluksi niin tunnollisesti laitoin kaikki tuonne, nyt se on jäänyt.. Tosin, lankavarasto näyttää nyt jo pelottavat 36 kiloa, paljonkohan se mahtaa olla kun kaikki langat on luetteloitu ;)