pitsijakku butterflystä, ja lanka joutui nurkkaan häpeämään. En ollut tyytyväinen käsialaani ja viimeinen silaus oli kun menin pitsikuviossa sekaisin.

Nyt puikoilla on kuitenkin jo uusi yritys äitienpäivälahjaksi, tällainen kiva neuletakki.
550551.jpg
Silke-tweedista olis tullut varmasti ylellisempi, mutta varastossa sattui olemaan Nalle-lankaa, joten se saa luvan kelvata. Väri on vanha vihreä, kuvasta ei ehkä erota väriä hyvin. Tosi kiva toi resori, siihen on tehty pieniä palmikoita. Pieni yksityiskohta mutta näköä saadaan paljon, tätä palmikkoresoria tulen varmasti käyttämään myöhemminkin.
No kuitenkin, tämä pitäisi saada parissa viikossa aikaiseksi joten muut neulomukset ja virkkaukset joutuvat nyt jäähylle.
Ja niinkuin minä sanoin että teen yhtä työtä kerrallaan.. Nyt on sitten kolme työtä kesken..

Lankatuttavalta ostin tällaista ihanaa Onlinien lankaa
550548.jpg
Siitä tulee ystäväni tulevalle vauvalle jotain kivaa :)
Lanka on 100% merinovillaa, joten ihanan pehmoisaa ja taatusti lämmintä. Lankaa on yhteensä 650 grammaa joten tuostahan tulee koko puvusto jos vain jaksaa neuloa.

Baijerilaissukat himottavat päivä päivältä enemmän. En kuitenkaan uskalla ilmoittautua tuonne yhteisblogiin vaikka ne meinaankin toteuttaa. Mutta en tiedä alanko tekemään niitä ensikuussa vai vasta syksyllä, joten turha ilmoittautua mukaan vielä. Myssyviikotkin ovat jääneet ihan totaalisesti minulta.. Katsotaan nyt saanko väkerrettyä yhtään myssyä sitten tuossa vaatimattomassa kuukauden ajassa mitä on annettu ;)

Mutta kyllä on kiva kun on jääkiekon MM-kisat. Kisaonnea Suomen leijonille kovasti. Täällä ainakin katsotaan joka peli ja kannustetaan (olen intohimoinen penkkiurheilija). Ja luultavasti nyt neuleetkin edistyy paremmin kun telkun ääressä tulee vietettyä enemmän aikaa.