Olen yrittänyt blogata jo pari päivää mutta koska haluan mukaan kuvat niin olen jättänyt sikseen.. Nyt näemmä kuva-arvoitus on ratkennut ja pääsen näyttämään uuden valmistuneen.

1258929.jpg

1258925.jpg
Malli: omasta päästä, silmukoita käytetty 60s/krs
Lanka: Seiska veikka (TAAS), menekki yhteensä 115g
Puikot: 3,5mm ja 4,0mm

Olen suhteellisen tyytyväinen näihin perussäärystimiin. Värivalinnat osuivat nappiin mutta raidanvaihtumiskohdat menivät vähän niin ja näin... Lienee kuitenkin siis petrattavaa.

Olen vakavasti harkinnut siirtymistä bloggeriin, varsinkin tuo kuvien siirto sai raivon partaalle. Huomasin että monet olivat samaa mieltä ja vaihtoivat bloggeriin.
Kuitenkin bloggerissa minua ärsyttää se että en saa automaattista arkistointia kuukausiin. Myös kategoriat ovat vähän piilossa, vaikka siellä saakin saman kirjoituksen useampaan kategoriaan. Luultavasti tulen perustamaan uuden blogin jonnekin muualle kuin vuodatukseen tai bloggeriin, onhan noita vaihtoehtoja useita.
En saa muuten vieläkään toimimaan Flickriä vuodatuksen kanssa...

Lankaa on suurinpiirtein tursunnut tähän tupaan ovista ja ikkunoista, mutta niistä myöhemmin.

Edelliseen kirjoitukseen liittyen:
Yritin saada kyseiseen ostajaan usean kerran yhteyttä. Vihdoin ja viimein hän vastasi, kertoi sairastuneensa, useista ongelmistaan jne. Ei ollut kauhean vakuuttavaa kyllä mielestäni, jos itselläni olisi tuollaisia ongelmia olisin itse ottanut myyjään yhteyttä ja sanonut että nyt ei onnistu.
Laitoin viestiä että koska tämä on tapahtunut hänen toimiensa takia niin vaadin että tililleni X maksetaan 18,65e viikon sisällä.
Eipä ole rahoja näkynyt, toisaalta en uskonutkaan että hän olisi ne maksanut.

Mutta joo, eipä tuo nyt niin hirveä summa ole, harmittaa enemmän tuollainen epärehellisyys. Tilanne olisi ollut täysin toinen jos hän itse olisi ottanut yhteyttä ja kertonut ongelmistaan ja olisi vaikkapa korvannut postikuluista edes puolet???
Mutta joo, turha harmitella, opimpahan olemaan jatkossa paljon varovaisempi.

Hyvää viikonloppua kaikille, täällä ainakin ihanasti vähän aurinkokin pilkistää pilvien takaa!
Yritän tulla Korian neuletapaamiseen, mutta en tiedä pitääkö maanantaina olla ylitöissä. Toivottavasti ei, sillä haluaisin kyllä nähdä taas neulontakavereita :)