Eipäs ole pitkään aikaan tullut päivitettyä blogia.

Sny syksy 2009 on polkaistu käyntiin, olen ottanut yhteyden omaani ja minua ilahdutti suunnattomasti postikortti jonka olin saanut omalta snyltäni.
Toivon etten ole ns. hankala tapaus kun en ole blogannut nyt vähään aikaan, ehkä tämä tästä ;)

Neuleet: Pyörrettä neulottu vähän matkaa, eipä juuri muuta ole tapahtunut. Suunnitelmia on mutta aikaa ei.
Uusimman IK:n ja DK:n sain postissa Kristiinan avustuksella, aivan ihania malleja ja oikein teki mieli alkaa neulomaan heti jotain ihanaa, mutta näin jos tekisi nuo ufot eivät valmistuisi ikinä.

Ja sitten kun ne neuleet on käsitelty niin siirrymme muihiin juttuihin.

Kävimme mökillä viikonloppuna viettämässä ns. ajokauden päättäjäisiä kavereiden kanssa. Peppi oli ensimmäistä kertaa yökylässä. Hyvin oli mummon kanssa onneksi mennyt.
Näin muuten elämäni ensimmäisen kerran rantakäärmeen, ikinä en ole nähnyt mökillä käärmeitä. yök.

Tämä viikko tulee olemaan hemmotteluviikko. Tänään on synttärit miehen siskolla, kakkua siis ja herkkuja. Keskiviikkona mulle laitetaan kynnet, siis sellaiset rakennekynnet. Torstaina hieronta ja perjantaina on sellaiset pikkuisen paremman oloiset juhlat, iltapuku siis hommattu, kampaaja ja meikkaaja tilattu ja hotelli varattu hesaan. Odotan kyllä ihan mahdottomasti, kiva hemmotella itseään välillä ja nyt on hyvä syykin hemmotteluun :)

Seuraavana viikonloppuna on sitten neuleystävien kanssa Tallinnanmatka. En kaipaa lankoja mutta kauheasti kiinnostaisi askartelu.
Onko Tallinnassa hyviä askartelukauppoja?
En ainakaan googlen kautta löytänyt. En välttämättä etsi mitään kauhean erikoista, vain jotain korttipohjia ja muuta sälää. Leimasin (siis sellainen mihin saa vaihtaa tekstejä, tarkotus olis laittaa siihen omat yhteystiedot) olisi kiva löytää, suomalaisessa kirjakaupassa sellainen maksaa 30-40 euroa, eli aivan liikaa.

Jep mutta nyt tää lähtee vähän järkkäämään paikkoja ja sitten Pepin kanssa kärräillen kauppaan.
Vielä tuo pikkuneiti ei kävele, ihan viittä vaille kyllä :)