Siskon mies soittaa bändissä nimeltä Alcantaria
Niinpä Alcantarian taivalta on tullut seurattua ihan alusta asti. 
Eilen tuli eräänlainen virstanpylväs tällä bändillä sitten, ensimmäinen levy, nimeltään Blinded, julkaistiin ja eilen oli levynjulkaisukeikka täällä Kotkassa Sam's pubissa
Laulajalle Lindalle olen neulonut joskus Revontulen joten tiedän että hän arvostaa kädentaitoja kovasti. 
Olen ajatellut ja pyöritellyt ideaa pitemmän aikaa että joku päivä teen Alcantaria-huivin. Ja tämä oli täydellinen ajoitus huiville. Tokihan olisi voinut alkaa itse toteutuksen aiemmin, tämä neulottiin keskiviikosta lauantaihin välisenä aikana. Onneksi perjantaina oli lomapäivä. Mutta ehti juuri ja juuri ajoissa. 

alcantaria 1

Malli: Oma, kaavio tehty Knit Pro-ohjelmalla ja hyvät ohjeet illuusiohuivin tekemiseen löytyy ullasta. Pituutta tuli 210cm (eli vähän liikaa mutta annettakoot se anteeksi). 
Lanka: Drops Extra Fine Merino 400g
Puikot: 3,75mm (koska en löytänyt heti 3,5mm puikkoja)

Tässä tapauksessa olisi varmaan ollut ihan jees ns. normihuivikin mutta jokin näissä illuusiohuiveissa kiehtoo. En tiedä mikä. Tämä on minun kolmas illuusiohuivini eikä varmasti viimeinen. 

alcantaria 2

Levynjulkkareiden kunniaksi viisi ruusua (yksi jokaiselle mutta kun on vain yksi nainen, laitoin ruusut nippuun ja luovutin ne kaikki laulajalle, koska tottakai herrasmiehet olisivat näin tehneet kuitenkin) ja yksi illuusiohuivi joka meni siis myös Lindalle.

Keikka oli loistava ja tuli ostettua uusi levy itsellekin. 
Linda yllättyi ihan totaalisesti näistä koska olin ollut näistä ihan hipihiljaa eikä tästä yllätyksestä tiennyt kuin siskoni ja hänkin vain sen takia että kysyin bändin logoa kuvana kun en tahtonut sitä löytää mistään. Ja tuntui tykkäävän kovasti. 

alcantaria 3

Kiitos Alcantarialle loistavasta keikasta ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!